Progressive Web Apps – Udvikling og projektledelse

Progressive Web Apps er løsninger til både almindelige websites, apps og bagvedliggende systemer. Fordelene er blandt andet hastighed og at man har et system i stedet for både web og native apps.

Mit navn er Nikolaj Astrup og jeg arbejder som freelance digital projektleder. Jeg har mit eget udviklingsteam som arbejder med Progessive Web Apps. Skal vi tage en snak om dit projekt?

Progressive web apps som fremtidens løsning

Der er mange fordele ved Progressive Web Apps. De fleste der har valgt at kigge med det, er for at undgå at lave native apps, altså apps til både iOS og Android. Det er dyrt at vedligeholde både website og apps til to forskellige platforme.

Med Progressive Web Apps har du mulighed for at omgå det og kun have en samlet løsning, men med fordelene fra native apps. Det er fx at brugeren kan få din app ned på skærmen på telefonen og at man kan modtage notifikationer.

Derudover er hastighed også i fokus og det er noget som betyder mere og mere, både på brugersiden, men også bagvedliggende. Du kan blandt andet nemt lave systemer som automatisk opdateres – uden reload af browseren.

Google har lavet en checkliste, hvor du kan blive klogere på Progressive Web Apps, som du finder her.

Sådan arbejder jeg med Progressive Web Apps

Jeg er – som tidligere nævnt – selvstændig digital projektleder. For ca 10 år siden fik jeg mine første erfaringer med outsourcing og for nogle år siden startede jeg et udviklingsteam op i Rumænien. Det team startede jeg op til brug i egne projekter, med sidenhen er de også begyndt at lave kundeprojekter.

Vi har erfaring med både mindre og større Progressive Web Apps løsninger og jeg ser også meget gerne på din (kommende) løsning. Jeg kan både arbejde med dit eget udviklingsteam, bygge et nyt team op eller du kan få adgang til mit.

Derfor skal du bruge mig til dit Progressive Web Apps projekt

  • Du får en ekstern konsulent, så du har ikke samme forpligtelser som med en ansat
  • Jeg arbejder med ganske få kunder, men tager 100% ejerskab i de projekter jeg er en del af
  • Du vælger om vi skal arbejde med dit eksisterende udviklingsteam, bygge et nyt til dig eller om du vil have adgang til mit
  • +10 års erfaring med IT projekter

Skal vi tage en snak om din kommende Progressive Web Apps løsning?

Kontakt mig på telefon 30487483 eller send en mail på nikolajastrup@gmail.com for en uforpligtende snak. Skulle jeg ikke være et match har jeg et stort netværk, hvor jeg meget gerne henviser dig videre.