Procesoptimering konsulent – Automatisér din virksomhed

Som prisen på IT er faldet og teknologier er blevet bedre, er det ligeledes blevet langt mere tilgængeligt for virksomheder – også de mindre – at optimere deres forretning og automatisere deres processer.

Det er lige nøjagtigt hvad jeg arbejder med. Jeg arbejder som freelance IT konsulent, hvor jeg har mit eget udviklingsteam i Rumænien på tredje år. Sammen udvikler vi systemer der gør hverdagen nemmere for virksomheder og deres kunder.

Hvis du er interesseret i at bruge IT til at automatisere processer i din virksomhed, så læs med her.

Automatisering med software

Rigtig mange virksomheder har masser af arbejdsgange, som kan forbedres, gøres billigere eller helt automatiseres ved brug af software.

Det kan være ved at få forskellige systemer til at spille sammen eller ved at lave specialudviklet software, som gør arbejdet nemmere.

Jeg har igennem de seneste år arbejdet med en række systemer, som jeg – med mit udviklingsteam – har udviklet fra bunden af. Det har både været mindre projekter, hvor to systemer skal kunne tale sammen, men også større systemer hvor der er mange systemer der skal spille sammen og hvor der er tale om mange arbejdsgange som helt eller delvist automatiseres.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig for en snak om din virksomhed og for at se nærmere på mine referencer.

En anden tilgang som procesoptimering konsulent

Min tilgang er anderledes end et typisk bureau. Jeg arbejder som selvstændig konsulent, hvor jeg både kan arbejde med dine eksisterende udviklere, opbygge dit eget udviklingsteam eller du kan få adgang til mit team.

Min tilgang er holistisk og består af at få et dybere indblik i og forståelse af forretningen, så de helt rigtige beslutninger kan tages.

Ligeledes tror jeg på at software der er unikt udviklet til den enkelte virksomhed kan være ekstremt værdifuldt, men også meget risikofyldt. Derfor er min tilgang altid at starte med et system som består af en kerne – som regel at løse et enkelt, vigtigt problem. Når man har kernen på plads er der som regel rig mulighed for at udvikle videre og optimere flere arbejdsgange og processer.

At arbejde på denne måde er billigere og mindre risikofyldt, da man hele tiden får feedback fra brugerne og ikke bygger software i meget lang tid før det tages i brug.

Det er også en tilgang det ofte går bedre at få igennem internt, for eksempel når medarbejdere skal tage nye systemer i brug. I stedet for at hele deres arbejde vendes på hovedet fra den ene dag til den anden, så starter man ganske småt og involverer dem fra start.

Kontakt mig for en snak om din virksomhed

Jeg kan kontaktes på telefon 30487483 eller nikolajastrup@gmail.com