Outsourcing rådgivning – Få rådgivning om software udvikling

Outsourcing af software udvikling har været populært blandt danske virksomheder i mange år. Potentialet er stort og mulighederne er mange for at optimere ens softwareudvikling alt efter hvilke mål man har.

Jeg er specialist i software outsourcing rådgivning. Ofte består mine opgaver i generel rådgivning, udvikling og opstart af outsourcingsteam samt opsættelse af processer. Jeg har ligeledes mit eget udviklingsteam i Rumænien, hvor vi er specialiseret i rekruttering, således at vi altid kan finde de rette til projekter.

Spar penge med outsource rådgivning

Der er mange virksomheder som har haft dårlige erfaringer med outsourcing, hvilket kan have resulteret i forsinkede projekter, dårlig kode og omkostninger som er vokset sig større end planlagt.

Ligesom potentialet er stort for at arbejde hurtigere med udvikling, komme længere for pengene og finde de helt rigtige profiler, så har outsourcing også nogle faldgruber og udfordringer. Ofte opstår problemerne når arbejdet ikke er planlagt godt nok og når der ikke er faste processer. En typisk faldgrube er at man forventer den samme kommunikation og leverance, som man vil gøre af danske udviklere som man sidder på samme kontor med.

Få outsourcing rådgivning der kan forhindre disse faldgruber er netop hvad jeg er specialiseret i, så du kan opnå det fulde potentiale der er med outsourcing af softwareudvikling.

Sådan arbejder jeg med outsourcing rådgivning

Jeg har mange års erfaring med outsourcing, som startede da jeg selv havde brug for udvikling til lavere priser end dygtige danske udviklere. For over 10 år siden fik jeg flere erfaringer, da jeg startede et webbureau som havde et udviklingsteam tilknyttet til kundeprojekter.

De senere år har jeg ligeledes udviklet mit eget team i Rumænien, hvor vi ligeledes er specialiseret i rekruttering af profiler lokalt.

Jeg hjælper ofte virksomheder med følgende dele af outsourcing:

  • Generel rådgivning
  • Opbygning, opstart og rekruttering
  • Procesoptimering og projektledelse
  • Adgang til mit eksisterende udviklingsteam i Rumænien

Eget udviklingsteam i Rumænien

Som tidligere nævnt, så har jeg mit eget udviklingsteam som jeg over de seneste 3 år har opbygget, lavet processer med og som nu både laver udvikling i egne projekter samt for kunder.

Tilgangen i Rumænien har været lidt anderledes end når man traditionelt set opbygger et udviklingsteam udenfor Danmark. Fokus har været på at bygge et lille core team, som samtidig er specialiseret i at finde og rekruttere lokale profiler.

Det vil sige at vi nu ofte skalere op og ned afhængig af kundeprojekter, typisk indenfor ganske få uger.

Vi har erfaringer med en del forskellige teknologier, blandt andet har vi lavet flere Progressive Web Apps løsninger til større og mellemstore virksomheder.

Skal vi tage en snak om din outsourcing?

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak omkring mulighederne. Du kan kontakte mig på 30487483 eller nikolajastrup@gmail.com