Online forretningsudvikling – Få succes online

At få succes på nettet er altid et resultat at forskellige tiltag der går op i en højere enhed. Alt fra produkt, kommunikation, de rette marketingkanaler og den rette indsat med at få besøgende til at blive til kunder.

De specifikke tiltag og kombinationen af tiltag vil altid variere fra virksomhed til virksomhed og det er netop det jeg arbejder med som digital rådgiver.

Jeg har de seneste +10 år arbejdet som iværksætter og konsulent med at få virksomheder til at vokse på nettet. Kontakt mig gerne for en snak om din virksomhed.

Sådan arbejder jeg med online forretningsudvikling

Jeg arbejder med online forretningsudvikling i virksomheder som har brug for en ekstern til at tage styring på deres tiltag online. Jeg arbejder med en kombination af både strategi og som udførende. Jeg kan hjælpe med at definere retningen, men også sørge for at virksomheden rykker sig.

De kunder jeg arbejder med har det til fælles at de har brug for en til at tage det overordnede ansvar for deres online markedsføring. Jeg fungerer derfor ofte som en ekstern marketingansvarlig. Derfor arbejder jeg også normaltvis med ganske få kunder, hvor jeg kan forbybe mig og virkelig tage ejerskab over at virksomheden rykker sig online.

Af arbejdsopgaver jeg normalt varetager:

 • Overordnet SEO-strategi
 • Styring og optimering af Google Ads og Facebook Ads
 • Overordnet budgetansvarlig
 • Behandling af leads / konverteringsoptimering
 • PR / influencermarketing – Specielt med fokus på kontakt til bloggere.
 • Projektleder på IT udvikling
 • Opbygning og ledelse af freelanceteams

Jeg kan selvfølgelig arbejde sammen med eksisterende medarbejdere, men ligeledes opbygge freelanceteams til de konkrete opgaver. Jeg har desuden opbygget et udviklingsteam i Rumænien, som består af både frontend- og backendudviklere, som du kan også kan få adgang til til kostpris via mig.

Derfor skal du bruge mig

Min erfaring er at min model ikke passer alle, men de virksomheder hvor den passer, der passer den rigtig godt. Nogle af fordelene ved min model er:

 • Jeg er blot mig og du køber min hjerne og ikke nogle faste processer i et større bureau
 • Jeg tager 100% ejerskab. Jeg arbejder med få cases, hvor jeg kan fordybe mig grundigt og være med til at rykke virksomheden.
 • Du får fordelene ved en ekstern kombineret med fordelene ved en intern medarbejder. Jeg arbejder på freelancebasis, men involverer mig dybt i de projekter jeg er en del af.
 • Jeg ser holistisk på din case og er uafhængig af kanaler eller teknologier. Vi vælger det som er præcis det rigtige for din virksomhed.
 • Jeg kombinerer strategi og det at være udførende.

Kontakt mig for en snak om din virksomhed

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en snak om din virksomhed. Jeg henviser også gerne videre i mit eget netværk til personer og bureauer som jeg ved er dygtige, i de tilfælde hvor jeg ikke selv er et match.

Jeg kan kontaktes på telefon 30487483 eller nikolajastrup@gmail.com