Freelance IT konsulent – Få en ekstern projektleder

Er du på udkig efter en freelance IT konsulent og en der kan tage den overordnede styring på udvikling til din virksomhed? Så er du kommet til dette rette sted.

Mit navn er Nikolaj Astrup og jeg arbejder som ekstern digital projektleder, hvor jeg hjælper virksomheder med at optimere processer og vækste ved brug af software. Jeg har gennem de seneste år opbygget et udviklingsteam i Rumænien, som arbejder både med frontend og backend. Et team som mine kunder får adgang til til kostpris.

Jeg har erfaring med både større og mindre projekter, hvor software står er nøglen til succes. De senere år har jeg udviklet systemer i både egne projekter og for kunder. Af projekter kan nævnes skræddersyede CRM systemer, API’er, procesoptimeringssystemer og leadhåndteringssystemer.

Det kan jeg som freelance IT konsulent hjælpe dig med

I IT projekter er det vigtigt at man har personer som tager ansvar, ejerskab og styring på projekterne. Det kan være vanskeligt at gøre i en travl hverdag, når man har andre opgaver der skal passes. Det er min erfaring at mange virksomhed selv styrer deres IT projekter og har direkte kontakt til udviklerne, ofte til frustration for begge parter.

Jeg arbejder som projektleder og bindeled, men også i leddet før, hvor jeg kan hjælpe med at udforme strategien omkring præcis hvad der skal bygges og hvordan det skal laves. Målet er færre bekymringer, et samlet set billigere IT projekt og i sidste ende et bedre resultat.

Oftest er min fremgangsmåde at starte mindre med en grundlæggende funktion, som hurtigt kan gå ind at skabe værdi. På den måde så kommer man hurtigt i gang og man minimerer risikoen ved det samlede projekt. Ofte går IT projekter galt fordi kravspecifikationen simpelthen er for lang og fordi man diskuterer ud fra en kravspecifikation fremfor at diskutere mindre steps i et system som man reelt kan se.

For at opsummere hvad jeg kan tilbyde som freelance IT konsulent:

  • Planlægning af projektet med forretningsudviklingsbrillerne på. Hvad er reelt det bedste for virksomheden?
  • Projektledelse af eksisterende udviklere
  • Opbygning af egne freelanceteams
  • Adgang til et udviklingsteam i Rumænien, som ligeledes er specialiseret i rekruttering af nye udviklere.
  • En der overordnet tager ansvar og ejerskab for dit IT projekt
  • Sparring på din forretning og hvordan IT kan optimere dine processer

Reference: Radimet.dk – udvikling af komplet forretningskritisk system

Radimet er Danmarks førende virksomhed indenfor radonmåling (som jeg er medejer af). Her har vi fra bunden udviklet et system der havde til formål at automatisere alt hvad der kunne automatiseres.

Systemet er koblet sammen med webshop, har kundelogin og et eksternt laboratorie er ligeledes koblet direkte på systemet. Systemet sørger for at kunderne – de der får foretaget en radonmåling – kan rapportere placering af målere og datointerval ind nemt. Data der videregives til laboratoriet automatisk via systemet. I systemet får kunderne ligeledes resultaterne når de er klar.

Det samlede system sparer både tid for Radimet, hvor andre i branchen udfører processerne manuelt. Ligeledes gør det processen mere overskuelig for kunder og nemmere for leverandøren i form af det eksterne laboratorie.

Kontakt mig for en snak om din virksomhed

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig for en snak om din virksomhed og hvordan software kan være med til at gøre virksomheden stærkere. Jeg er altid interesseret i en uforpligtende snak omkring mulighederne og henviser også gerne videre i mit eget netværk i de tilfælde, hvor jeg ikke er et match.

Jeg kan kontaktes på telefon 30487483 eller nikolajastrup@gmail.com