Facebook API udvikling

Med Facebooks’ API kan man forbedre sin markedsføring væsentlig, bruge ens data bedre og få mere for ens marketingbudet. Mulighederne med API’et er mange. Jeg har udviklet løsninger til egne projekter og for kunder. Kontakt mig for en snak om hvordan din virksomhed kan bruge Facebooks API.

Bliv klogere på din markedsføring med Facebooks’ API

Grunden til at jeg laver Facebook API udvikling er fordi det er en overset, men utrolig værdifuld måde at bruge Facebook bedre på.

Her følger blot et par eksempler på hvordan man kan bruge API’et:

Send data fra dit CRM

Kobl dit CRM med Facebooks’ API, så dine segmenter i dit CRM kan blive til custom audiences. Det kan være at du har et segment i dit CRM med kunder der har handlet for over et år siden og som du nu ved at dit produkt kunne være relevant for igen.

Det kunne også blot være content du vil dele til alle eksisterende kunder, alle kolde leads du vil forsøge at gøre varme igen etc.

Mål dine leads 100% korrekt

Med lanceringen af fbclid er der virkelig kommet nogle muligheder. Specielt for servicevirksomheder som får leads fra Facebook annoncering, men hvor der er en længere salgsproces i den virkelige verden, er der opstået nogle stærke muligheder.

Med Facebook fbclid sendes der et parameter med når en person klikker på din annonce. Hvis denne person konverterer til et lead på dit site (fx ved at udfylde kontaktformularen), så er det muligt at sende dataen fra Facebookannoncen med over i dit CRM.

Med dette kan man også sende data tilbage. I dit CRM ligger nu data på hvilke annoncer dine leads har klikket på og hvis du nu ændrer et lead til en konverteret kunde i dit CRM er det muligt at sende den data tilbage, så du nu har en reel konvertering i din Facebook Ad Manager.

Det betyder at du kan måle din markedsføring 100% korrekt, selvom du måske har en salgsproces der foregår på telefon og tager lang tid.

Sådan arbejder jeg med Facebook API udvikling

Jeg arbejder med online forretningsudvikling. Jeg har mit eget udviklingsteam i Rumænien som jeg har bygget op over flere år. Kombinationen af forretnings mindset og hardcore udviklere mener jeg er den rigtige til at lave de bedste løsninger.

Jeg kan både blot fungere som rådgiver eller du kan få adgang til mit udviklingsteam hvor vi laver løsninger der er specielt udviklet til dig. Jeg kan ligeledes arbejde som projektleder for dine egne udviklere.

Vi arbejder ligeledes også med AdWords API udvikling.

Kontakt mig for en snak

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en snak om mulighederne. Er jeg ikke det rette match, henviser jeg altid meget gerne videre i eget netværk.

Du kan kontakte mig på nikolajastrup@gmail.com eller telefon 30487483.