Ekstern IT konsulent – Få hjælp til dit IT projekt

Software kan I langt de fleste virksomheder gøre en kæmpe forskel. En forskel der kan ses direkte på bundlinjen. Men hvor skal man sætte ind, hvor giver det bedst mening, hvilke teknologier skal man bruge og hvordan gør man det smartest og billigst?

De spørgsmål kan jeg hjælpe dig med at besvare. Jeg arbejder i feltet mellem digital forretningsudvikling og softwareudvikling. Min opgave som ekstern IT konsulent er ofte at finde frem til digitale muligheder, hvad enten det er nye forretningsben eller optimering af processer samt at tage styring på at lave det på den rigtige måde.

Ofte er det et spørgsmål om at bruge software til automatisering af allerede eksisterende projekter. En normal tilgang til dette er at finde en enkel proces, hvor man kan starte udviklingen. På den måde ændrer man ikke for meget på en gang, medarbejdere kan vænne sig til det og man gør udviklingsprocessen langt mere fleksibel og minimerer risiko væsentligt.

Udnyt de digitale muligheder rigtigt

De digitale muligheder er enormt mange og potentialet for de fleste virksomheder er stort. I rigtig mange brancher bliver man nødt til at gå igennem en digitaliseringsproces for overhovedet at være konkurrencedygtig.

Med digitalisering og software er der mange forskellige muligheder, som både kan være effektivisering og automatisering af eksisterende processer, men ofte er der også helt nye digitale forretningsben der kan være interessante.

Ofte kan man komme langt med en mindre indsats. Det kan være ved at få forskellige systemer til at snakke sammen, så der kan automatiseres en proces, som i dag foregår manuelt. Det kan være ved at lave et system der henter og bearbejder data, så man i real-tid bliver klogere på sin virksomhed.

Som ekstern IT konsulent rådgiver jeg meget gerne om muligheder, men selvfølgelig også hvis du allerede har besluttet dig for hvad der skal laves.

Sådan arbejder som ekstern IT konsulent

Som IT konsulent er der flere ting jeg kan hjælpe dig med. I de projekter hvor jeg er involveret, er det som regel både i den første fase hvor der skal afdækkes behov og hvor der skal sættes ind. Herefter skal der planlægges – En proces hvor man beslutter teknologier, processer og rammerne for udviklingen.

Når systemet er leveret er der ofte en fase med justeringer og tilpasninger. Min tilgang er at starte småt og bygge videre på det, hvorfor at et samlet IT projekt måske tager en anelse længere end normalt. Fordelen ved det er at man øger chancerne for at bygge det helt rigtige og minimerer riskoen.

Det kan jeg hjælpe dig med

  • Generel sparring og rådgivning på forretningsudvikling ved brug af software
  • Afdækning af områder hvor der kan optimeres med software
  • Projektledelse af IT projekter
  • Opbygning af outsourcede IT teams
  • Adgang til mit eget udviklingsteam
  • Komplet ejerskab og styring på at du kommer i mål med dit IT projekt.

Kontakt mig i dag for en snak om dit IT projekt

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om dit IT projekt og mulighederne. Jeg kan kontaktes på nikolajastrup@gmail.com eller 30487483.