Ekstern digital projektleder – Få succes online  

Hvis du mangler en ekstern digital projektleder der kan arbejde med både online markedsføring og udvikling, så er du kommet til den rette.

De seneste 10 år har jeg som iværksætter og konsulent arbejdet med en lang række projekter, omkring at vækste gennem mulighederne online. Jeg arbejder som ekstern marketingansvarlig og har samtidig mit eget udviklingsteam i Rumænien, som mine kunder får adgang til – til kostpris.

Driver du, eller arbejder du i, en virksomhed som har brug for både retning og at der sker noget på den digitale front, så kan det være at jeg kan hjælpe jer videre.

Sådan arbejder jeg som ekstern digital projektleder

Den rolle jeg kan gå ind af tage er hvor jeg tager overordnet ansvar for den digitale strategi. Jeg arbejder med ganske få kunder, men kunder hvor jeg kan gå i dybden og virkelig gøre en forskel.

Jeg arbejder holistisk og er derfor uafhængig af både marketingkanaler og teknologier. Det der betyder noget er at vælge de rette værktøjer til den enkelte virksomheder.

Her er nogle eksempler på opgaver jeg har været ansvarlig for:

  • Styring og optimering af betalte marketingkanaler, både udførende og som projektleder af bureauer og eksterne konsulenter.
  • Opbygning af freelanceteams, fx i forbindelse med blogger outreach i en række europæiske lande.
  • Projektleder på IT udvikling af mindre og større systemer, herunder specialbyggede CRM systemer, procesoptimeringssystemer og lignende.
  • Opstart af nye marketingkanaler.
  • Korrekt opsætning og optimering af konverteringssporing og leadhåndtering

Overordnet set arbejder jeg i krydsfeltet mellem både strategisk og udførende. Jeg kan hjælpe med at sætte noget retning på, men også at udføre arbejdet og stå på mål for resultaterne.

Jeg kan hjælpe dig hvis…

  • Du har brug for sparring på hvilken retning I skal i
  • Er i tvivl om I får nok ud af jeres online markedsføring
  • Har processer der kan optimeres eller automatiseres ved brug af IT, men ikke selv har tid eller viden til at styre udviklingen
  • Hvis du vil have fordelene ved en ekstern kombineret med en almindelig medarbejder – Jeg tager 100% ejerskab og styring på mine ansvarsområder.
  • Hvis du har brug for at få udviklet en digitaleringsstrategi.

Det er vanskeligt at navigere i mulighederne online

Mulighederne online er enorme og de fleste virksomheder kan optimere deres online tilstedeværelse og brug af IT og få endnu mere ud af det. For rigtig mange er udfordringen at navigere i alle muligheder, måle korrekt på tiltagene og styre omkostningerne med hård hånd.

Det er netop denne rolle, som jeg har specialiseret mig i. Gennem mange år har jeg selv startet virksomheder og arbejdet for en lang række kunder, hvor jeg har opbygget erfaringer fra alle grene af online markedsføring og online forretning generelt.

Kontakt mig for en snak om din virksomhed

Hvis du er interesseret i at se om jeg kunne være et match for din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak omkring mulighederne.