Digital transformation – Strategisk og udførende

De digitale muligheder bliver kun flere og flere for virksomheder af alle størrelser og typer. Værktøjerne til at nå flere kunder, automatisere processer helt eller delvist eller udvide forretningen af nye veje med teknologi, er næsten uanede.

Det giver for mange den udfordring at det kan være vanskeligt at navigere i. Jeg hjælper virksomheder med at navigere i mulighederne, vælge retning og sørge for at komme i mål.

De seneste +10 år har jeg arbejdet med internettet, IT projekter og med online markedsføring, både som iværksætter, konsulent og ansat. Jeg tager også meget gerne en snak om dit projekt.

Sådan kan jeg hjælpe med digital transformation

Jeg arbejder ofte med virksomheder som ikke er stærke på den digitale front og som ofte har få eller ingen medarbejdere med relevante erfaringer. Oftest er det virksomheder som vil have en eksternt, som ikke blot rådgiver, men som også tager styring og ejerskab over at komme i mål med projekterne.

Jeg arbejder både som ekstern online marketingchef og som ekstern IT konsulent. Felterne berører ofte hinanden og derfor har jeg udover mine 10 års erfaringer med online markedsføring og internettet også opbygget et udviklingsteam i Rumænien. Teamet bruger jeg til egne projekter, men jeg tilbyder også adgang til udviklerne til mine kunder til kostpris.

Overordnet set så passer jeg ind i projekter og virksomheder hvor der mangler både retning og viden om at komme i mål, når det kommer til at komme i gang med digitale projekter, hvad enten det er at skabe online synlighed, samspil mellem eksisterende systemer, automatisering af processer og opbygning af skræddersyet software.

Digitale transformationsprojekter jeg kan hjælpe med

Projekterne jeg involveres i varierer ofte i form og fokus afhængig af virksomhedens mål og interne ressourcer. Her følger nogle eksempler på ansvarsområder jeg ofte tager:

  • Udvikling og udførelse af online markedsføringsstrategi, herunder styring af betalt markedsføring, eksterne bureauer etc.
  • Optimering af online markedsføring og sammenkobling med IT, herunder fx udvikling af systemer der kan koble CRM systemer bedre på markedsføringsindsatsen
  • Daglig ansvarlig for styring af IT projekter. Uanset om det er interne udviklere, du benytter dig af mit team eller du ønsker at bruge et bureau eller bygge et nyt ekstern team op, så kan jeg agere projektleder i IT projekter
  • Sparring på IT strategi og at være ansvarlig for at udføre den
  • Forretningskritisk rådgivning omkring hvor IT udvikling på kort og lang sigt kan gavne virksomheden.

Min tilgang til digital transformation

I den perfekte verden er der altid et stort projekt, alle er på samme side omkring retning og udførelse og udviklingen sker uden fejl eller forsinkelser.

I den perfekte verden er det sjældent sådan, hvorfor man bliver nødt til at forberede sig godt. Ofte betyder nye IT systemer at man laver arbejdsgange og hverdagen om for medarbejdere og derfor er det vigtigt at have dem med i beslutningsprocessen og have en forståelse for hele billedet og ikke kun bundlinjen som et nyt IT system kan resultere i.

Ligeledes er der ofte også et stramt budget der skal overholdes med hård hånd. I begge tilfælde giver det ofte rigtig god mening at starte småt. Det gør man fx ved at beslutte sig for en enkelt proces man vil optimere eller et enkelt mål man har. På den måde kan man hurtigt komme i gang, minimere risiko og vise resultater for alle interessenter.

Det er den tilgang jeg selv foretrækker og oftest anbefaler.

Kontakt mig i dag for en snak om din virksomhed

Jeg er altid interesseret i at tage en uforpligtende snak omkring netop din virksomhed og jeres udfordringer og muligheder. Jeg henviser også meget gerne videre til andre bureauer og konsulenter, hvis jeg ikke skulle være den rette.

Jeg kan kontaktes på telefon 30487483 eller nikolajastrup@gmail.com