Digital rådgiver – Få succes online

Det digitale landskab bliver kun mere uoverskueligt at navigere i, men samtidig bliver mulighederne for effektivt og billigt at få flere kunder online også større og bedre.

Jeg hjælper virksomheder med at navigere i alle mulighederne og arbejder som ekstern online marketingansvarlig. Hvis du er interesseret i at din virksomhed udnytter mulighederne bedre online, så læs videre.

Brug en digital rådgiver til at skabe det rigtige mix

Mulighederne er som nævnt mange, men hvilken marketingkanal er bedst? Min erfaring er at det altid er en kombination af tiltag, tilpasset den enkelte virksomhed som fungerer bedst.

Oftest er der en marketingkanal som er større og vigtigere end de øvrige, men de rigtig gode resultater opnås som regel først, når man kombinerer forskellige kanaler til et mix der passer den enkelte virksomhed. Samtidig bør man arbejdet også gå et skridt dybere, så fokus ikke kun bliver at få flere besøgende, men også at opnå de rigtige mål med de besøgende man får ind.

Her kommer korrekt sporing, konverteringsoptimering og leadhåndtering i billedet. Det er et godt billede på at man bliver nødt til at tænke holistisk for at få fuldt udbytte af mulighederne online.

Det er lige nøjagtigt, det som jeg hjælper virksomheder.

Sådan arbejder jeg som digital rådgiver

Den måde jeg arbejder på som digital rådgiver varierer nok en anelse i forhold til hos andre konsulenter. Jeg holder ingen foredrag og laver kun meget sjældent enkeltstående projekter. Jeg har valgt at fokusere på at have nogle ganske få kunder, hvor jeg så kan komme dybere ind under huden på hele virksomheden.

Det betyder at jeg involverer mig meget og tager ejerskab i de projekter hvor jeg er tilknyttet. Jeg forsøger at ramme en balance, hvor man får det bedste fra en ekstern og fra en intern medarbejder.

Desuden arbejder jeg ikke udelukkende strategisk eller udførende, men med begge. Det vil sige at jeg kan hjælpe med at definere retningen, men også at stå på mål for at vi sammen når målene.

Foruden det ovenstående, så har jeg ligeledes mit eget udviklingsteam i Rumænien. Det er et udviklingsteam som jeg gennem +3 år har arbejdet med og finpudset arbejdsgange med. Vi er ligeledes her specialiseret i rekruttering, hvilket betyder at der kan hurtigt kan findes nye udviklere. Teamet er opbygget til brug i egne projekter, men også for at mine kunder kan få adgang til det til kostpris.

Af opgaver jeg normalt løser som digital rådgiver, kan blandt andet nævnes:

  • Opstart, styring og optimering af online betalt markedsføring, hovedsageligt Google Ads og Facebook Ads
  • Styring og optimering af eksterne bureauer eller konsulenter
  • Opstart af nye marketinginitiativer
  • Planlægning af SEO-strategi
  • Korrekt sporing på marketinginitiativer
  • Online leadgenerering og optimering af leadhåndtering, herunder automatisering af opfølgning.
  • Projektleder på forretningskritisk udvikling, fx af systemer til at optimere markedsføring eller til at automatisere processer.
  • Overordnet hjælp til udførelse af strategi
  • Overordnet ansvar for online markedsføring, herunder budgetansvar

Opgaverne og aftalens omfang varierer fra projekt til projekt, afhængig af interne ressourcer, egen viden og eksisterende kanaler og initiativer der er kørende.

Kontakt mig i dag for en snak om dit projekt

Hvis du synes at ovenstående lyder interessant, så er du altid meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om mulighederne.

Jeg kan kontaktes på telefon 30487483 eller nikolajastrup@gmail.com.