Digital forretningsudvikling – Få hjælp til at udnytte mulighederne

De digitale muligheder er mange og for langt de fleste virksomheder er der et stort potentiale i digital forretningsudvikling. Uanset om man er på udkig efter nye afsætningskanaler, automatisering af eksisterende processer eller udvikling af større systemer til at drive ens virksomhed, så er det nu til dags tilgængeligt for de fleste virksomheder at udnytte de digitale muligheder.

Jeg arbejder i feltet mellem online markedsføring og IT/softwareudvikling. De seneste 12 år har jeg arbejdet i spændingsfeltet mellem disse områder, som både iværksætter, ansat og som selvstændig konsulent.

De seneste år har jeg arbejdet som selvstændig konsulent hvor jeg har hjulpet virksomheder med at udnytte de digitale muligheder, oftest i rollen som en digital projektleder, hvor jeg har taget ejerskab over projekterne hele vejen.

Hvad er digital forretningsudvikling?

Digital forretningsudvikling er et ret vidt begreb, som indeholder flere områder. Overordnet set kan man sige at det handler om at udnytte mulighederne der findes digitalt til at gøre ens virksomhed stærkere.

Begrebet omfatter alt fra afdækning af digitale muligheder, nye forretningsben, optimering af eksisterende processer eller komplette redesigns af hvordan hvilke systemer man bruger i dag.

Specielt lidt ældre virksomheder har ofte et stort potentiale til at optimere deres eksisterende forretning. Det kan være manuelle processer, der kan automatiseres – ofte blot ved at få eksisterende systemer til at tale sammen. Måske kan det være at man kan sælge sine ydelser online og dermed sænke ens samlede salgsomkostninger.

Sådan arbejder med digital forretningsudvikling

Som tidligere nævnt så arbejder jeg i feltet mellem online markedsføring og softwareudvikling. Som iværksætter og konsulent gennem mange år har jeg arbejdet med rigtig mange forskellige typer af virksomheder og den kombination giver mig som regel et godt overblik over de digitale muligheder.

Men ikke blot de digitale muligheder, også hvor det giver bedst mening at sætte ind først og hvilken tilgang man bør have.

Oftest arbejder jeg som en slags ekstern projektleder der bliver en del af holdet. Jeg kan rigtig godt lide at være i roller hvor jeg kan tage ejerskab og derfor involverer jeg mig ofte rigtig meget i de projekter jeg arbejder med.

Min typiske rolle er som overordnet ansvarlig for online markedsføring, men min erfaring er at den ofte langsomt bevæger sig over i softwareudvikling, da der ligger noget potentiale der, som kan gøre virksomheden stærkere.

Det kan jeg hjælpe din virksomhed med:

  • Overordnet sparring på det digitale landskab
  • Online marketing strategi
  • Projektledelse af online markedsføring
  • Afklaring og behovafdækning af muligheder for digitalisering
  • Procesoptimering ved hjælp af software
  • Projektstyring af IT projekter, herunder outsourcing rådgivning
  • Adgang til mit eget udviklingsteam i Rumænien

Kontakt mig for en uforpligtende snak i dag

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om mulighederne for din virksomhed. Jeg kan kontaktes på nikolajastrup@gmail.com eller 30487483.