Webshop og medlemsklub for Anna Bogdanova

Anna Bogdanova er en træningsvirksomhed målrettet kvinder, som har tusindvis af kunder. Jeg fik kontakt til Anna’s team efter at de havde brugt et dyrt bureau til at udvikle deres webshop, som de ikke var helt tilfredse med

Sådan startede projektet

Anna Bogdanova har et helt team af dygtige folk, men de har ikke inhouse folk til udvikling af deres Shopify shop. Efter de havde brugt et dyrt bureau og ikke var helt tilfredse med output vs pris har jeg hjulpet med et sætte et team af freelancere op.

Jeg brugte udviklere jeg i forvejen samarbejde med og har flere tilknyttet for at minimere risikoen. De har en Shopifyshop som også er koblet sammen med andre systemer og et helt medlemsunivers og deres online tilstedeværelse er deres vigtigste salgskanal. 

Målet med samarbejdet

  • Få rykket meget hurtigere på udvikling af Anna Bogdanovas online univers

  • Undgå kæmpe udviklingsregninger på simple ting

  • Et fleksibelt setup, så der i perioder kan skrues op for udviklingen

Tilgang

Som med alle udviklingsprojekter jeg er en del af, så brugte jeg dygtige, gode folk som jeg tidligere har samarbejdet med. Tanken var oprindeligt at jeg var deres kontaktperson, men i netop Anna Bogdanovas tilfælde har det virket enormt godt med direkte kontakt til udviklerne.

For mange kan der følge en vis følelse af usikkerhed og risiko med til at bruge udviklere i udlandet, men jeg overser samarbejdet, har ekstra folk som træder til og giver løbende min sparring både til udviklere og til kunden. 

Resultater

  • Anna Bogdanova har nu i dag et udviklingssetup som fungerer og hvor der er sammenhæng mellem output og pris

  • Der rykkes hurtigt på tiltag

  • Vi er 100% ansvarlige for drift og vedligeholdelse og kan dermed fjerne de bekymringer fra Anna Bogdanovas team