hvem?

Jeg er iværksætter og sportsnørd, som lever af mine projekter og løber i bjerge så snart jeg kan komme til det.

Nikolaj Astrup Madsen

En gang iværksætter altid iværksætter

Som 17 årig begyndte jeg at snuse til iværksætteri, og her mødte jeg nogle spændende mennesker. Jeg fandt ud af at hvis man vælger sin egen unikke vej i livet, og ikke den vej alle andre vælger, så kan man opnå noget mere og få nogle fantastiske oplevelser.

De sidste 7-8 år har jeg været i gang med forskellige iværksætterprojekter, både fuldtid, ved siden af studie, ved siden af fuldtidsjob, med partnere og alene.  Jeg har hovedsageligt arbejdet med markedsføring, som både har min interesse og som jeg selv mener at jeg har et vist talent for.

Jeg har prøvet lidt af hvert som iværksætter, og har både tjent lidt penge, men virkelig også tabt en del. Jeg har lavet så mange fejl, at du næppe vil tro på det. Da jeg var længst nede havde jeg opbygget en god gæld, og måtte ud og være lønmodtager i et par år. De erfaringer jeg fik i fuldtidsjob er jeg rigtig glad for, men da jeg var på nogenlunde fode igen, måtte jeg tilbage til at starte noget op.

At bo i udlandet og andre store drømme

I starten af 2013 udgav jeg bogen BEDRE, som har fået omtale i Aftenshowet, Femina og ComputerWorld (Ja, Femina). Det har været en god oplevelse at skrive bogen og responsen jeg har fået har været fed og processen op til udgivelsen var lige dele frustrerende og fantastisk.

Bogen skrev jeg mens jeg boede i Beijing i Kina. Her boede jeg ca 10 måneder fra 2012-2013, og der realiserede jeg en af mine drømme; at bo i et andet land. Efter at have været tilbage i Danmark et års tid, flytter jeg i slutningen af juli 2014 til Barcelona.

Derudover rejser jeg for nuværende rundt med min kæreste, Michelle Rødgaard Jessen, mens vi begge arbejder på hver vores projekter.

Derudover har jeg lavet en række andre små projekter som har været sjove og lærerige. Blandt andet samlede jeg 50.000 kr. ind til Kræftens Bekæmpelse på en uge og jeg er arrangør af en iværksættercamp som hedder Workaway.

Løbeskoene er mine bedste venner 

Sport har de sidste 4 år været en stor del af mit liv, og noget som jeg i bund og grund har store ambitioner omkring. Jeg startede som løber, men efter et par håndfulde marathon i elendige tider, valgte jeg at gå efter en Ironman. Jeg besluttede mig for at få en træner, og har siden været bidt af at udvikle mig i samarbejde med kompetente rådgivere.

Jeg dyrkede triatlon i 3 år, hvor bedste resultat var 9 timer og 33 minutter til IRONMAN Copenhagen i 2013. Jeg har måtte erkende at mine ambitioner med iværksætteri ikke hænger sammen med også at have store ambitioner i sport. Derfor er jeg stoppet med triatlon og løber nu kun. Det var faktisk en enorm svær beslutning, da jeg havde bundet en stor del af min personlighed op på triatlon. Læs mere om det valg her.
Nikolaj Astrup Madsen

Jeg har haft en lang række sportstlige oplevelser som jeg er ekstremt glad for og stolt af. Jeg har en vane med at smide alle medaljer væk, men virkelig passe godt på mine startnumre. På dem kan man ofte se hvad man har været igennem, når de er kryllede, revet over, har blod på osv. Mine sportslige oplevelser har blandt andet været:

  • 8 marathons. Bedste tid 3.15 (i en Ironman)
  • 3 Ironmans. Bedste tid: 9.33
  • Social marathon med 7 andre danskere i Rio de Janeiro (de løb marathon på alle kontinenter på 14 dage) og jeg løb med på det første i Brasilien. Selvfølgelig med indlagte kokosnød-pauser.
  • Marathons og Triatlons i Kina, Brasilien, Singapore, Spanien, Irland, Holland og Tyskland

Og hvad handler det hele om?

Min benzin er at skabe, at lave noget anderledes, at skille mig ud og at blive bedre. Jeg drømmer om store resultater og oplevelser, og det bedste af det hele er; at jeg kun lige er begyndt 🙂

“”Be too complex to categorize. Look far and wide. There are worlds to conquer.”

-Tim Ferris

“… og har erfaret at drømme og forestillingskraft, er et godt afsæt til realistiske handlinger.”

-Troels Kløvedal

Fang mig lige her:

Twitter
LinkedIn
Facebook
Google+ 

Få bogen BEDRE gratis...

Nikolajs projekter er nævnt i

JP DR Trendsonline Femina Computer world Tv2 Fri