WorkAway iværksætter-arbejdslejr i Spanien!

Nikolaj Astrup Madsen 14. July, 2012 55 kommentarer

WorkAway er desværre udsolgt. Jeg arrangerer endnu en i foråret 2013, så stay tuned

Meget snart er jeg iværksætter på fuldtid igen. Og hvorfor så ikke samle andre iværksættere til en arbejdslejr i lækre omgivelser i Spanien, og netværke og arbejde sammen?

Workaway iværksætter

Lidt fakta
20 iværksættere i arbejds-mode, pool, kok, inspiration, netværk. Work smart.
Det praktiske:
Spørgsmål, forslag eller andet – skyd løs i kommentarerne eller på mail.
Inspireret af: 

Jeg har fået inspiration fra følgende, som jeg varmt kan anbefale et besøg:

Kort om manden bag

Nikolaj Astrup Madsen
Tak fordi du læser med! Jeg er en ung iværksætter, løber og selvudnævnt forfatter. Her på siden skriver om jeg mine erfaringer og oplevelser på vej mod mine mål som iværksætter og i livet. Jeg er interesseret i hvordan mennesker bliver gladere og får mere ud af livet. Jeg har skrevet bogen BEDRE og driver til daglig rejseprojektet Refuga.

KOMMENTARER

 • Kenni Nielsen

  Ved du om der er nogen træningsfaciliteter i nærheden af huset, her tænker jeg primært på styrketræning?

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Hej Kenni,

   Der er vist bordfodbold i huset, men det får man jo ikke store bøffer af:-) Kontakter udlejerne mandag og hører hvad der er i nærheden. Det er vist relativt tæt på noget golf, så måske der er et fitnesscenter der.

   Tak for interessen – håber du kommer med!

 • Det er så ekstremt fed en idé. Du skal have kæmpe cadeau for initiativet og for at have taget lidt af det indledende ansvar med planlægning og så videre!

  For mit vedkommende bliver det ekstremt presset, da jeg allerede har planlagt en tur med jurastudiet (Bruxelles) i efterårsferien, den 15-21. Men det skal ikke stoppe mig. Jeg får planlagt mig ud af det og ser lige, om jeg ikke kan hive en anden god ven (også iværksætter) med til det hele.

  Awesome!

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Håber det kan lykkes Halfdan! Ville være super at have dig med. Se evt. om du kan flyve direkte fra Bruxelles. Du/I kan bare komme når det passer, så hvis det først er sent eller om tirsdagen er det jo også en mulighed.

   Giv lyd hvis du har brug for hjælp!

 • Jesper Krogfelt

  Hejsa.

  Fantastisk initiativ, jeg vil vende det med min makker som jeg er overbevist om er frisk på sådan en fantastisk chance for en lækker netværks oplevelse.

  Vil du opdatere siden når du for nogle tilmeldte og er der arrangeret et work program for ugen?

  Mvh Jesper

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Hej Jesper,

   Det kan du tro. Jeg laver en URL som alle tilmeldte får adgang til, hvor deltagere er nævnt og lidt ekstra praktiske ting.

   Min idé er egentlig at det skal skabe rum til at gå i dybden med ens projekter, så man kan arbejde fuldstændig som det passer ind. Der er allerede kommet forslag til at deltagerne kan holde oplæg osv. Jeg synes det skal være deltagerne frit for, men jeg stikker en finger i jorden hos de tilmeldte.

 • Super spændende idé! Og fristende…

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Håber du vil med:-)

 • Har du en liste over tilmeldte ?
  Lige nu sidder jeg og ser at to skønne konkollegaer også overvejer at tage med, men personligt gider jeg næsten ikke spilde en uges effektiv arbejde og 5k på at sidde i en forsamling, der gør mig mindre effektiv og mindre profitabel, hvis 40% laver fuldstændigt det samme, som jeg selv, og networking derfor er begrænset til egne rækker.

  Så en liste over tilmeldte og hvad de laver/virksomhed ville være super.

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Hej Steffen,

   Tak for interessen – Håber jeg kan lokke jer med.

   Der er jo nogen der skal melde sig til først:-) Jeg vil skrive nederst i indlægget om alle deltagerne, så man kan se hvem der kommer med. Jeg kan fortælle nu at dem der har meldt sig som interesserede er nogle spændende folk. Der skal være et vist niveau, og jeg skal nok sørge for at det bliver en rigtig god sammensætning, med inspirerende personer.

   Meld dig som den første, og lok andre gode folk med. Er sikker på at det bliver suverænt.

 • Fedt Nikolaj,

  Kan du ikke lave en facebook gruppe, så man kan se hvor mange der er tilmeldt? Er det en arbejdsuge eller en netværks uge (Internet vs. øl)?

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Hej Anders,

   Jeg har skrevet lidt uddybende om formatet i indlægget. Kort fortalt: Arbejdslejr med frie tøjler. Lørdag festlig middag, hvor du kan få dine øl:-)

   Jeg skriver om de tilmeldte her i indlægget, så man kan se hvem der er tilmeldt. Facebookgruppe kommer senere hvor vi deler praktiske ting. Hvad med at melde dig til som den første? Det bliver super godt, og ville være rigtig fedt at have dig med.

 • Øv, øv, øv! Ikke nok med at ens egne ferieplaner spænder ben for deltagelse på Search Love London, så kommer der også et lækkert tilbud som dette. Kommer der en lignende tur i 2013 må du sige til – og så må i ellers have en helt fantastisk tur!

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Hvis det bliver en succes, så kommer der nok en 2’er:-)

 • Super fed ide – hvis det ellers kunne passe ind med kommende studie og økonomi, kunne jeg godt finde på at tilmelde mig. Har allerede tankerne henne på de projekter jeg gerne ville få færdig-gjort i løbet af sådan en uge! 😉

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Håber du kan få det hele til at passe sammen. 5 tilmeldte det første døgn!

 • Jesper

  Det lyder satme interessant… Den skal helt sikkert overvejes..

 • Mega fedt koncept Nikolaj!
  Tror dog desværre ikke tidsrummet passer særlig godt ind her.

 • Hej Nikolaj

  MEGA fed ide! Desværre starter jeg dog på studie, men havde det været sidste år under mit sabat, så havde jeg været frisk.

  I må i hvert fald have en rigtig god og inspirerende tur.

  DBH
  Sebastian

 • Det er noget af et dream-team, vi er godt i gang med at samle her. Det er intet mindre end imponerende! 🙂

 • Lyder super super godt 🙂 Ville vildt gerne med. Og så er jeg ovenikøbet i Barcelona ugen inden !!

  Det må lige overvejes kraftigt…Dog passer det vildt dårligt med mine faste jobs 🙁

 • Jimmy Mortensen

  Ja, jeg har også tilmeldt mig. Ser nu lidt booket ud 😉

 • Nok noget af det vildeste at tilmelde sig lige nu – Når man har fulgt med på Amino, så er der ingen tvivl om, at der lige her er samlet et team af passionerede og seje iværksættere på hver deres måde…

  Crazy Shit…

  Carsten

 • Satme et super tiltag!

  Bestemt noget jeg gerne vil deltage ved! Dog er jeg ikke sikker på, hvor jeg befinder mig henne ultimo oktober, hvorfor jeg ikke tilmelder mig allerede nu, hvis nu det er således, at jeg ikke kan deltage, så ville det jo være irriterende for en anden iværksætter, som kunne komme med, når I nu allerede næsten har fuldt hus 😉

  Hvis det dog vises sig om noget tid, at jeg kan deltage, og der er plads, så er jeg på! Ellers må det blive næste år :o)

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Nu er der i hvert fald fuldt hus – Men næste gang må du med:-)

 • Så blev der fyldt op. Håber i får en fed tur drenge 🙂

 • Super fedt initiativ Nikolaj. Jeg glæder mig allerede helt vildt!

  Steffen: Der ser da ud til, at der stadig er et par ledige pladser. Jeg kan kun tælle 12 på listen 🙂

  • @Mogens, Jeg havde læst 10-12, så da der var 12, gik jeg ud fra at den var i hus 🙂
   Men det er helt fint, jeg havde allerede besluttet mig for, at jeg ikke ville tage med den her gang, så jeg ville bare ønske folk en god tur.

 • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

  Hej alle,

  Der er blevet fyldt op. Jeg mangler lige at gennemgå mails, men opdaterer listen her til formiddag!

  Det bliver et kick-ass hold!

 • Kanon fed ide!

  Havde jeg ikke boet i Thailand, så var jeg helt sikkert også mødt op – det er sq nogle spændende profiler der har tilmeldt sig !

  Vi har selv gang i arbejdslejr (SEO holder fra min virksomhed) er taget til en Villa i Hua Hin, hvor vi arbejder og nyder de dejlige omgivelser.
  Se evt. lidt om det her: http://www.amino.dk/forums/t/167623.aspx

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Jeg læste godt dit indlæg Kristian. Ser super lækkert ud, og er en rigtig god idé.

   Kunne være sjovt, hvis alle virksomheder gjorde det. Tog en uge ud, og arbejdede et andet sted.

   Jeg kunne godt tænke mig at komme og besøge jer en gang, og måske arbejde en uge hos jer:-)

   • Hej Nikolaj,

    Vi har en oplagt mulighed for at kunne gøre det qua virksomheden placering 🙂

    Du skal være velkommen til at komme forbi 1 eller 2 uger og arbejde sammen med os.

    Mvh.

    • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

     Super fedt – Det kommer jeg nok til at benytte:-)

 • Øv, hvorfor så man ikke den noget før, lyder som en super fed ide! Glæder mig til at læse om turen 😉

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Det kan være at der kommer en 2’er – Så må du med der:-)

 • Så var det lige jeg tænkte på flyveturen derned – er der nogle, der har været inde og købe billetter og i så fald hvorfra og hvornår?

  Mvh
  Carsten

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Hej Carsten,

   Jeg har lavet en Facebookgruppe hvor vi kan diskutere det. Tjek mail:-)

 • hej Nikolaj,, kan man komme med på et “wild-card”.? Tror ikke jeg har så meget at byde ind med i det gode selskab, men jeg har dog erfaring af hvor hårdt og svært det var at “bekrige” myndighederne mv. ved Ballonflyverne´s opstart. Jeg skal til en ballonfabrik i nærheden og have en ballon til “service” i november — så jeg skal den vej med bil, anhænger inkluderet ballonen. Evt. kan vi flyve nogen tur /-er — også.
  venligst
  roger

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Hej Roger,

   Alle pladser er revet væk, desværre.

   Jeg sender dig lige en mail, så vi lige kan aftale omkring flyvning!

 • Hej Nikolaj

  Hold kæft hvor ville jeg gerne med, men turen bliver desværre for lang fra Thailand. Jeg håber at i får en super fed uge, og jeg glæder mig til at høre, hvordan det kommer til at gå.

  Rigtig god tur til jer alle!

 • Michelle

  Endnu en grund til at blive iværksætter 🙂

 • Fed ide. Vil meget gerne med næste gang, så holder øje med din side.
  Mvh
  Lars
  Ballonmand på jorden 😉

 • Jeg ønsker jer en pisse fed tur!

  Synes der er lidt overvægt af mænd på denne tur 🙂

  Jeg går og leger med tanken om, at starte et lign projekt op (også inspireret af Project Getaway som min bror Michael Bodekær står bag).

  Så hvis du nu en dag får lyst til at få lidt feminine iværksætter kræfter ind over projektet (feks til foråret hint hint), så må du endelig sige til 🙂

  Og ellers så bare rigtig god tur til jer!

  Glade hilsner

  Charlotte Lotus Sommer

 • Wow – fedt fedt fedt! Håber i får en fantastisk produktiv uge… Glæder mig til at at høre om den og ser frem til at være lidt hurtigere ude næste gang 🙂

 • Super fedt koncept – ville så gerne have været med! Jeg er selv i en face lige nu, hvor jeg virkelig udvikler mine projekter (og mig selv), så kunne have været fedt med sådan en mulighed for at få udvidet sit netværk og lært en hel masse.

  Men jeg må som andre, bare være lidt hurtigere, hvis du arrangerer det igen!!!

  God tur!

 • Super fedt arrangement Nikolaj.
  Jeg har arrangeret et lignende arrangement her i Thailand de 2 første uger af December i år, hvis nogen skulle være interesseret: https://www.facebook.com/bizzcamp

  Dbh fra Jørgen Linnet

 • Super idé.

  Men det er da godt nok meget progesteron samlet på et sted.
  Er det tilfældigt, at ingen kvinder kan se pointen i sådan en arbejdslejr?

  Kh
  C

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Det undrede også mig!

   Jeg er sikker på at drengene gerne rykker lidt sammen, hvis du vil med 🙂

 • […] (typeof(addthis_share) == "undefined"){ addthis_share = [];}Om ca. 3 uger går Workaway i gang. 20 iværksættere mødes i Spanien i lækre omgivelser, for at dedikere sig til at arbejde […]

 • […] Mads Phikamphon for ikke at behøve søvn […]

 • […] kan se lidt om interessen for 2012-udgaven her, se billeder fra sidste år her og læse en artikel på ComOn om WorkAway […]

 • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

  Hej alle,

  Så er 2013-udgaven live. Find information om WorkAway2013 her: http://nikolajastrup.dk/blog/workaway2013-er-pa-plads-tilmeld-dig-i-dag/

  Der er allerede snuppet 11 pladser, så kun 9 tilbage!

 • […] levede på samme måde, da jeg nu ikke ville have kolleger, jeg ville se dagligt. Det resulterede i dette blogindlæg (beklager dårlig formattering. Jeg mangler at få rettet en masse indlæg efter jeg har fået […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Relateret indhold

Få bogen BEDRE gratis...

Nikolajs projekter er nævnt i

JP DR Trendsonline Femina Computer world Tv2 Fri