Workaway 2012 teaser + praktisk

Nikolaj Astrup Madsen 28. September, 2012 0 kommentarer

Om ca. 3 uger går Workaway i gang. 20 iværksættere mødes i Spanien i lækre omgivelser, for at dedikere sig til at arbejde og inspirere hinanden.

Skal du med, finder du lidt praktisk i nedenstående slides. Skal du ikke med, så se dem alligevel og noter at du skal med næste gang 🙂

Kort om manden bag

Nikolaj Astrup Madsen
Tak fordi du læser med! Jeg er en ung iværksætter, løber og selvudnævnt forfatter. Her på siden skriver om jeg mine erfaringer og oplevelser på vej mod mine mål som iværksætter og i livet. Jeg er interesseret i hvordan mennesker bliver gladere og får mere ud af livet. Jeg har skrevet bogen BEDRE og driver til daglig rejseprojektet Refuga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Relateret indhold

Få bogen BEDRE gratis...

Nikolajs projekter er nævnt i

JP DR Trendsonline Femina Computer world Tv2 Fri