WorkAway 2012 er i gang!

Nikolaj Astrup Madsen 23. October, 2012 18 kommentarer

I går startede WorkAway 2012. En camp for iværksættere i Spanien, hvor fokus er på at arbejde. Jeg skriver dette mens en gruppe sidder ved poolen og snakker om hvordan man går ind i de andre nordiske lande med sin webshop, 8-9 stykker sidder i det store arbejdslokale og knokler igennem, resten er fordelt på forskellige terasser og frokosten er ved at blive serveret. Livet er godt.

Facts om WorkAway:

Herunder er der lidt billeder, som løbende bliver opdateret:
Update 1:

Work Away

WorkAway 2012

WorkAway 2012

WorkAway 2012

WorkAway 2012

WorkAway 2012

WorkAway 2012

WorkAway 2012

Update 2

WorkAway

WorkAway

WorkAway

WorkAway

WorkAway

WorkAway

 Update 3

WorkAway

WorkAway

WorkAway

WorkAway

WorkAway

WorkAway

Update 4

WorkAway

WorkAway

WorkAway

WorkAway

WorkAway

WorkAway

WorkAway

WorkAway

WorkAway

WorkAway

Kort om manden bag

Nikolaj Astrup Madsen
Tak fordi du læser med! Jeg er en ung iværksætter, løber og selvudnævnt forfatter. Her på siden skriver om jeg mine erfaringer og oplevelser på vej mod mine mål som iværksætter og i livet. Jeg er interesseret i hvordan mennesker bliver gladere og får mere ud af livet. Jeg har skrevet bogen BEDRE og driver til daglig rejseprojektet Refuga.

KOMMENTARER

 • Er så ærgerlig over at jeg missede dette i starten og ikke nåede at komme med…
  Fedt at se billederne (trods alt, haha).
  Giv den gas!

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Der må jo arrangeres en 2’er, så du kan komme med 🙂

 • Hvor sejt! Fedt koncept, og jeg håber I får skabt små og store revolutioner mens i er dernede. Jeg har selv været afsted alene i en uge engang for at fokusere på én ting, men har aldrig prøvet det sammen med andre.

  Måske skulle jeg finde en retreat for at få skrevet den bog færdig… 🙂

  Hyg jer! Og god arbejdslyst

  Jon
  Foredragsholder&Forfatter, Jon.dk

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Hej Jon,

   Tak for kommentaren. Jeg har også en del gange tænkt på at tage et sted hen alene for at fordybe mig i et projekt. Hvor er du taget hen? Jeg overvejede selv dette kloster i Danmark på et tidspunkt: http://www.oerslev-kloster.dk/

 • Dejligt venner… 🙂 God tur!

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Tak Yngvi!

   Ærgeligt du missede det denne gang!

 • Jeg skal med til 2´eren – Der er bare så faens langt fra Thailang og til Spanien 🙂

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Det er da det mindste problem 🙂 Vi ses næste gang!

 • Det ser intet mindre end fantastisk ud!

  Håber meget på en WorkAway #2, hvor jeg håber at være på deltagerlisten.

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Er ret sikker på at der kommer en 2’er, som så bliver i maj eller september, hvor man nærmest har garanti for super lækkert vejr, men hvor det ikke er for varmt.

 • Det lyder som en rigtig god idé – og det ser ud til at I hygger jer og arbejder. Glæder mig til at høre om det er noget du vil gøre igen… og hvorfor.

  Potter

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Hej Ib,

   Tak for din kommentar! Jeg synes det har fungeret super godt og folk virker glade – Vi må se på tilbagemeldingerne 🙂 Det er noget jeg vil gøre igen, dog med nogle få justeringer belært af denne omgang (fx skal det i fremtiden rykkes til tidligere på året – maj eller september, hvor det er varmere).

   Hvorfor? Jeg laver det, og vil lave det i fremtiden, fordi:
   1. Det fungerer
   2. Jeg kan selv bruge netværket, vidensdelingen og oplevelsen
   3. Det er forretning – et produkt jeg vil have på min hylde i mit kommende firma Betastof

 • Damn det ser godt ud! Er virkelig ærgelig over at jeg ikke lige fik chancen for at komme med. Jeg er så klar, hvis du arrangerer en 2’er! Og så håber jeg at folk evaluerer konceptet på deres blogs – glæder mig virkelig til at høre hvor meget sådan en tur kan rykke folk!

  \Mikkel

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Hej Mikkel,

   Jeg håber også folk skriver lidt om deres oplevelse rundt omkring, så jeg kan blive klogere og forbedre det til en 2’er. Jeg sender også noget spørgeskema til folk når vi er hjemme, og smider resultaterne op på min blog.

 • Er sikker på at der nok skal komme en del beskrivelser. Er bare spændt på om der kommer et website op inden så folk har noget at linke til 🙂

 • […] kan se lidt om interessen for 2012-udgaven her, se billeder fra sidste år her og læse en artikel på ComOn om WorkAway […]

 • Hej Nicolaj,

  Det lyder til at være et super fedt arrangement, du har fået stablet på benene. Stor ros til dig. Er der mulighed for at komme med, selvom jeg ikke er kommet så langt i mit iværksætteri ? 🙂

  Mange hilsner fra Maja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Relateret indhold

Få bogen BEDRE gratis...

Nikolajs projekter er nævnt i

JP DR Trendsonline Femina Computer world Tv2 Fri