Vi nærmer os og jeg er klar!

Nikolaj Astrup Madsen 23. February, 2012 7 kommentarer

Om lidt over halvanden måned deltager jeg i stævnet Ican Marbella, som er en halv Ironman på den spanske solkyst. Selvom mit store mål i år er Challenge Roth, en fuld Ironman i Sydtyskland, så glæder jeg mig helt vildt til Marbella. Og hvorfor så det?

Forskellen mellem sidste år, hvor jeg deltog i mine første triathlonstævner er, at forventningerne er steget betragteligt. Jeg er blevet klogere, og selvom jeg bare er en amatør, betragter jeg mig selv som triatlet. Jeg tror selv på at jeg kan lave et rigtig fornuftig resultat i Spanien. Selvfølgelig stadig som amatør, men på det mentale plan vil jeg præstere som de professionelle. Jeg vil kunne presse mig selv, og skabe et resultat.

En af grundene til at jeg tror på et godt resultat er, at jeg føler at træningen går godt. Jeg har trænet hårdt, klogt og stabilt. Jeg har haft utrolig få dage de sidste måneder hvor der ikke var plads til træning, og jeg er blevet bedre til at presse mig selv.

Den sidste lille måned er jeg begyndt at træne med watt på cyklen. Det vil sige at jeg kan se nøjagtig hvor mange watt jeg træder, og min træning er derfor bygget op i intervaller, så jeg træner intensivt, hårdt og klogt. Her nyder jeg virkelig at have et skarpt træningsprogram fra Aleksandar.

Jeg nyder træningen og tingene omkring det, og synes at jeg har fundet min hylde med triathlon. At man synes træningen er spændende og sjov, er vel det første skridt mod de gode resultater.

Jeg glæder mig til de næste uger hvor træningen intensiveres og gøres specifik frem mod Marbella.

Kort om manden bag

Nikolaj Astrup Madsen
Tak fordi du læser med! Jeg er en ung iværksætter, løber og selvudnævnt forfatter. Her på siden skriver om jeg mine erfaringer og oplevelser på vej mod mine mål som iværksætter og i livet. Jeg er interesseret i hvordan mennesker bliver gladere og får mere ud af livet. Jeg har skrevet bogen BEDRE og driver til daglig rejseprojektet Refuga.

KOMMENTARER

 • Torben Tronborg

  Ser frem til at følge dit videre træningsforløb.
  Skriv gerne flere indlæg, interessant at følge!

  Torben

 • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

  Tak Torben, det skal jeg helt klart gøre!

 • Vi ses dernede! jeg deltog også sidste år, og det er et super fedt stævne – feeed cykelrute! 🙂

 • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

  Jeg har også meldt mig til fordi jeg altid har ønsket at cykle på motorvejen:-)

  Kan se du kørte hurtigt dernede sidste år. Hvad er målet i år?

 • Det ser sgu stærkt ud. Hvad er dit konkrete tidsmål ift. stævnet i Marbella?

 • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

  Hej Ulrik,

  Tak for din kommentar. Jeg ved ikke helt omkring mål. Jeg er usikker på hvor langt jeg er, men jeg føler mig væsentligt stærkere end sidste år. 4.45 bør være muligt, selvom jeg håber på lidt bedre end det.

 • […] har lige været i Spanien en håndfuld dage, for at køre Ican Marbella. Jeg tog afsted alene nogle dage først, hvilket gav mulighed for at reflektere lidt over hvad der […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Relateret indhold

Få bogen BEDRE gratis...

Nikolajs projekter er nævnt i

JP DR Trendsonline Femina Computer world Tv2 Fri