Snak uden handling er intet værd!

Nikolaj Astrup Madsen 30. November, 2011 1 kommentar

Snak uden handling er intet værd

Masser af mennesker er gode til at snakke, men meget dårligere til at handle. Mange drømmer om et bedre liv, en del tør sige det, få tør gøre noget ved det. En million danskere spiller Lotto, mens de snakker om hvordan pengene skal bruges til at få et bedre liv. Mere tid med børnene, flere rejser og meget andet.

Det er tom snak, og det hører man ofte.

Snak uden handling er totalt værdiløst. Du kan snakke nok så meget om at du vil løbe en marathon, at du fortjener drømmejobbet, at du vil arbejde mindre eller noget helt fjerde. Det er alt sammen tom snak indtil man handler på det. At handle på sine drømme og ambitioner beviser overfor andre mennesker at du kan og du vil.

Snak om dine mål, og nå dem

Jeg har om nogen været slem til at snakke om alle de ting jeg skulle opnå, også uden at handle på det. Nu er jeg blevet langt bedre til at holde tingene for mig selv og ikke gå og proklamere ting til højre og venstre. Når jeg er fast besluttet om et mål, siger jeg det.

Mit store sportslige mål for 2012 er at gennemføre en Ironman i tiden 9 timer og 30 minutter. Det er en forbedring på halvanden time i forhold til min første. Det er et meget stort mål for en der er afhængig af et korkbælte i vandet, men jeg ved det er realistisk og jeg arbejder hver dag på at nå det. Jeg har fortalt en masse mennesker om mit mål, og det er med til at sætte mig op til at træne bedre, hårdere og smartere hver dag. Og når dagen er omme har det hjulpet mig at snakke om mit mål og mine drømme.

Gør noget ved dine drømme i dag

Det lyder nemt, men er vanskeligt. Jeg tror der er mange grunde til at man vælger ikke at handle på sine drømme. De årsager der har stoppet mig har både været tvivl på egne evner, usikker økonomi og andre folks holdninger.

Alle de ting er reelle grunde til at tvivle. Jeg tror at alle tvivler, når de står overfor store overvejelser og beslutninger. Men det er vigtigt at tvivlen ikke vinder. Hvis du kan mærke at du skal være iværksætter, hvis du kan mærke at gennemføre en marathon ville være stort og vigtigt for dig, så gør det.

Hvad din familie og venner tænker, den økonomiske usikkerhed og alle andre problemer er småting. Fuck det! Du vil fortryde hvis du ikke handler på det!

Det her indlæg er inspireret af folk indenfor både erhvervslivet og sporten som tør, skrevet i aversion mod de folk jeg kender der ikke handler på deres drømme og som en evig reminder til mig selv.

 

Kort om manden bag

Nikolaj Astrup Madsen
Tak fordi du læser med! Jeg er en ung iværksætter, løber og selvudnævnt forfatter. Her på siden skriver om jeg mine erfaringer og oplevelser på vej mod mine mål som iværksætter og i livet. Jeg er interesseret i hvordan mennesker bliver gladere og får mere ud af livet. Jeg har skrevet bogen BEDRE og driver til daglig rejseprojektet Refuga.

KOMMENTARER

  • Anne Astrup Madsen

    Ord ER vigtige – men først i det øjeblik, at der kommer handlling bag dem! Godt indlæg. Jeg kunne skrive så meget, men i stedet vil jeg bare sige, at det er godt det du skriver. Og at det inspirerer mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Relateret indhold

Få bogen BEDRE gratis...

Nikolajs projekter er nævnt i

JP DR Trendsonline Femina Computer world Tv2 Fri