Sådan kommer jeg i top 100 til Challenge Roth 2012

Nikolaj Astrup Madsen 29. December, 2011 2 kommentarer

Jeg har sat mig det mål at komme i top 100 til Challenge Roth i juli 2012. Jeg tror det er realistisk at jeg kan gennemføre på 9 timer og 30 minutter, hvis jeg træner hårdt og klogt og er mental stærkt nok på dagen.

En top 100 krævede i år en tid på ca. 9 timer og 20 minutter, så jeg skal virkelig forberede mig så godt som overhovedet muligt. Derfor har jeg lagt en plan.

De ting jeg vil gøre for at nå mit mål er:

Forberedelse til ironman

Hvis jeg følger denne plan, tror jeg at mit mål er realistisk. Jeg skal i hvert fald gøre mit til at jeg er 100% klar d. 8. juli i Sydtyskland.

Kort om manden bag

Nikolaj Astrup Madsen
Tak fordi du læser med! Jeg er en ung iværksætter, løber og selvudnævnt forfatter. Her på siden skriver om jeg mine erfaringer og oplevelser på vej mod mine mål som iværksætter og i livet. Jeg er interesseret i hvordan mennesker bliver gladere og får mere ud af livet. Jeg har skrevet bogen BEDRE og driver til daglig rejseprojektet Refuga.

KOMMENTARER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Relateret indhold

Få bogen BEDRE gratis...

Nikolajs projekter er nævnt i

JP DR Trendsonline Femina Computer world Tv2 Fri