Resultater der inspirerer

Nikolaj Astrup Madsen 21. May, 2012 2 kommentarer

De sidste par dage har folk jeg kender og folk jeg følger lavet nogle fantastiske sportslige resultater. Resultater som jeg i min træning de sidste par dage har tænkt over, og som virkelig inspirerer mig til at blive ved med at træne godt og hårdt.

Meget forskellige resultater, men virkelig noget der inspirerer mig på alle måder. Sport handler om udvikling, oplevelser og resultater, og det tror jeg aldrig jeg bliver træt af.

Mini-optakt til Challenge Barcelona halv Ironman

På søndag kører jeg selv en halv Ironman i varmen i Barcelona. Jeg lærte en masse ting for lidt over en måned siden til ICAN Marbella halv Ironman, som jeg skal forsøge at udnytte på søndag. Træningen har kørt rigtig godt, og meget stabilt.

Barcelona har ikke været så meget i mit hoved, og træning er bare noget jeg har gjort uden de store tanker. Der har været flow i tingene, og jeg tror nogle ugers god, sammenhængende træning har været godt for mig.

Half Challenge Barcelona - Halv Ironman

 

Ambitionerne i Barcelona er store, men først og fremmest er det at lære af mine fejl i Marbella. Dårlig navigation på svømningen og næsten intet energiindtag på halvmarathonen er ikke fejl jeg må lave igen.

Barcelona er sidste løb inden årets store mål Challenge Roth – en fuld Ironman, hvor jeg drømmer om en tid på 9.30.

 

Kort om manden bag

Nikolaj Astrup Madsen
Tak fordi du læser med! Jeg er en ung iværksætter, løber og selvudnævnt forfatter. Her på siden skriver om jeg mine erfaringer og oplevelser på vej mod mine mål som iværksætter og i livet. Jeg er interesseret i hvordan mennesker bliver gladere og får mere ud af livet. Jeg har skrevet bogen BEDRE og driver til daglig rejseprojektet Refuga.

KOMMENTARER

 • Torben Tronborg

  Hej Nikolaj

  Et rigtig godt indlæg og du har fuldstændig ret. Sport handler om udvikling, oplevelser og resultater og set i bagspejlet ovenpå en meget skuffende Cph. Marathon hvor drømmen var 3:45 men alt gik galt, har jeg nok aldrig udviklet mig så meget som jeg gjorde på den tid det tog at gennemføre. Hvert et minut efter 25-30 km. handlede rent mentalt om at overbevise mig selv om at det var en super god idé at fortsætte og ikke bare give op, og det at jeg vandt kampen over mig selv, har jeg lært meget af.

  Rigtig god tur i Barcelone, det bliver helt sikkert en kæmpe oplevelse!
  Lad os snart nappe en tur mere.

  Torben

 • […] på ingen måde optimalt, men det er vigtigt at huske på de gode ting. Sport for mig handler om udvikling, oplevelser og resultater. Det sidste udeblev, men de to første fik jeg masser […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Relateret indhold

Få bogen BEDRE gratis...

Nikolajs projekter er nævnt i

JP DR Trendsonline Femina Computer world Tv2 Fri