Kilimanjaro

Refuga / Kilimanjaro – en af de største oplevelser i mit liv

Nikolaj Astrup Madsen 23. March, 2014 1 kommentar

Der er nu gået en uge siden at jeg kom hjem fra 9 dage i Tanzania, hvor jeg sammen med en gruppe forskellige mennesker besteg Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro.

Projektet startede jeg i slutningen af sidste år. Det hedder Refuga og jeg kalder det “Invite only opdagelsesrejse”. Ideen er 1-3 gange årligt at lave nogle anderledes netværksrejser, hvor en lille gruppe tager afsted sammen for at få en fantastisk oplevelse og nyt input til deres liv.

.

Refuga er målrettet alle former for mennesker; iværksættere, direktører, kunstnere, sportsfolk – Det handler ikke så meget om hvor man er i sit liv, men hvilket type man er. Her er lidt info om gruppen der var afsted:

Fantastiske mennesker + fantastiske steder = fantastiske resultater

Derfor var Kilimanjaro en af de absolut største oplevelser i mit liv

Den gruppe vi var afsted er på papiret meget forskellige, men det mærkede man på ingen måde. Min teori er at alle deltagerne har noget tilfælles på et lidt højere plan. De er allesammen proaktive mennesker, som er interesserede i oplevelser, at udvikle sig og prøve nogle grænser af. Fra vi mødtes i lufthavnen snakkede alle på kryds og tværs og på bjerget blev der vendt mange større og mindre ting.

Jeg har haft nogle af de bedste snakke i mit liv om forretning, motivation, drive, mennesker, lykke, kærlighed, succes, fiaskoer, oplevelser, rejser og meget andet på det bjerg med de har folk.

Kombinationen af en fantastisk naturoplevelse, at være uden mobiltelefoner mange dage i træk, at gå sammen, at stå på toppen af et kontinent og de mange samtaler med folk som er væsentligt anderledes end jeg er, gør at den her tur var utrolig lærerig og en af de absolut største oplevelser i mit liv.

 

Kort om manden bag

Nikolaj Astrup Madsen
Tak fordi du læser med! Jeg er en ung iværksætter, løber og selvudnævnt forfatter. Her på siden skriver om jeg mine erfaringer og oplevelser på vej mod mine mål som iværksætter og i livet. Jeg er interesseret i hvordan mennesker bliver gladere og får mere ud af livet. Jeg har skrevet bogen BEDRE og driver til daglig rejseprojektet Refuga.

KOMMENTARER

  • Hej Nikolaj,
    Ser ud til det har været en fantastisk arrangement. Følger nogle af de andre deltagere på turen, og det har været meget inspirerende. Er selv bidt af bjergbestigning.

    Godt gået!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Relateret indhold

Få bogen BEDRE gratis...

Nikolajs projekter er nævnt i

JP DR Trendsonline Femina Computer world Tv2 Fri