Nyt projekt: 100 mål jeg skal nå

Nikolaj Astrup Madsen 27. April, 2012 36 kommentarer

Du kan trykke på hvert mål, og læse en lille beskrivelse! Målene er ikke i prioriteret rækkefølge, men jeg vil forsøge at gøre tingene når mulighederne opstår.

Projektet er startet i slutningen af april 2012. Når et mål er gennemført vil det blive markeret i overskriften og der vil komme en lille tekst i beskrivelsen. Det er vigtigt at understrege at nå de 100 mål er langsigtet, og noget jeg vil arbejde på langsomt men sikkert.

Jeg har valgt at mine mål skal være så konkrete som muligt, men enkelte mål har ikke en målstreg. Disse mål kan beskrives som en livsfilosofi. Værdier jeg forsøger at leve efter. At jeg har dem med i Projekt 100, gør at jeg minder mig selv om dem.

Projekt 100

Mål 1: Kvalificere mig til og gennemføre Ironman Hawaii

Ironman på Hawaii er verdensmesterskabet for triathlon på Ironman-distancen. Hawaii er meget specielt, og målet for mange triatleter. For at kunne deltage skal man kvalificere sig til det, hvilket man gør ved at få en rigtig god placering i et løb i Ironman-serien. Ofte skal man i top 3 i sin aldersklasse, og jeg skal nok ned og kunne køre en Ironman på omkring 9 timer før det er realitisk.

Mål 2: Hjælp en person med at ændre livsstil og gennemføre et stort sportsligt mål

Jeg er en sucker for gode historier med folk, der kæmper hårdt for at ændre deres negative livsstil og når deres mål. Det vil jeg godt opleve tæt på. Med mine ydmyge erfaringer med sport, kost og livsstil vil jeg gennemgå et forløb med en person der vil ændre livsstil. Det kan fx være fra overvægtig til marathon. Er du interesseret, så kontakt mig på hej@nikolajastrup.dk

Mål 3: Bo i et andet land i minimum 1 år

Jeg har altid godt ville bo i et andet land. Jeg ser det som en stor udfordring at skulle bo i et andet land og falde til der, men jeg er sikker på at man kan få utrolig meget ud af det.

Mål 4: Bo i et kloster/refugium en uge

Mange forfattere og kunstnere tager i refugium for at fordybe sig i et projekt. Jeg vil bo i et refugium i mindst en uge og fordybe mig i et projekt og nyde stilheden!

Mål 5: Deltage i og gennemføre Empire State Building Run-Up

Hvert år siden 1978 er der blevet holdt et løb op i Empire State Building. 86 etager, 1576 trin. Rekorden er under 10 minutter, men jeg vil bare gennemføre det. Læs mere om løbet på Wikipedia.

Mål 6: Arbejd max 4 dage om ugen

Jeg har altid arbejdet meget, både fordi jeg har nydt det, men specielt fordi jeg troede at mange timer var lig med succes. Det tror jeg ikke mere. Jeg vil arbejde 4 dage om ugen, og forlange af mig selv at jeg laver noget andet de andre dage. Hvorfor? Fordi jeg tror man på den måde når mere og bliver gladere!

Mål 7: Lev minimum et år som selvstændig med frihed

I minimum et år vil jeg leve som freelancer eller lignende, hvor jeg ikke har store forpligtelser til at være på et kontor på bestemte tidspunkter. Jeg vil have mulighed for at arbejde hvor jeg vil, når jeg vil.

Mål 8: 10 jobs på 10 dage

Jeg har altid godt ville prøve forskellige jobs af. I en normal karriere er det altid de samme type jobs man har, så det kunne være interessant at prøve nogle helt andre ting, som fx skraldemand og direktør. Min idé er at finde 10 forskellige personer i forskellige jobs, som jeg kan få lov til at følge en dag.

Mål 9: Flyv i luftballon

Jeg er lidt højdeskræk, men har altid godt kunne tænke mig at være Richard Branson for en dag, og flyve i luftballon.

Mål 10: Se Nordlys(enten i Grønland eller Alaska)

Jeg vil se det som mange betragter som et fantastisk naturfænomen, Nordlys. Læs mere på Wikipedia.

Mål 11: Løbe 10 km på 33 minutter

Hvorfor? For mig er 33 minutter på 10 km en slags magisk grænse. Det tager år at komme der til, men det vil være fantastisk at kunne få ens krop til at præstere på den måde!

Mål 12: 3 dage uden moderne faciliteter

Jeg er forkælet og doven, og elsker at der er rent og ordentligt. Men jeg kunne godt tænke mig at bo i et øde hus nogle dage, uden internet, bad, el osv. Roskilde Festival gælder ikke:-)

Mål 14: 10.000 besøgende på min blog

Jeg har et mål om at få 10.000 unikke besøgende på min blog på en måned. Ved opstarten af Projekt 100 i april 2012, har jeg ca 1.000 unikke besøgende om måneden. Hvorfor er det et mål? Det er motiverende at kæmpe for sine mål, når folk følger med i vejen dertil. Samtidig vil det være et bevis på at jeg gør tingene rigtigt på min blog!

Mål 15: Være fuldstændig gældsfri

Et punkt som er vanskeligt, hvis man vil eje sin egen bolig. Efter mine første år som fuldtidsiværksætter i starten af 20’erne, fik jeg brændende ønske om ikke at skulle være afhængig af andre personer. Jeg er ikke den største fan af bankansatte, og jeg vil være uafhængig af deres beslutninger.

Mål 16: Gennemfør et etape-ultraløb

Jeg er fascineret af ultraløb og ikke mindst ultraløbere. Jeg har en drøm om at gennemføre et ultraløb delt op i etaper, som fx Marathon Des Sables, 7 dage og 250 km i Sahara eller Grand2Grand. Det bliver først efter min tid med triathlon, men en dag skal jeg prøve det!

Mål 17: En spontan rejse

Jeg planlægger altid alt takket været internettet. En dag kunne jeg godt tænke mig at tage på en rejse uden forudbestemt destination og uden en kuffert, men kun med pas. Det behøver ikke at være mere end 7-14 dage.

Mål 18: Løb en tur i New Yorks gader

Jeg har løbet i byer som San Diego, Rio de Janeiro, Paris, Dublin, Rom og Amsterdam – Men altid drømt en løbetur i New Yorks gader.

Mål 19: Mød Seth Godin og lav interview til min blog

Seth Godin er specielt kendt for sine bøger som Purple Cow. Han er en international anerkendt marketingfyr og iværksætter. Hans bøger er skarpe, mens hans blog blogposts er super skarpe. Jeg vil gerne spørge ham indtil hans vej til der hvor han er i dag, og skrive om det her på bloggen.

Mål 20: Skrive en bog

Det er måske lidt en klassiker, og i disse tider ville det næsten være mere specielt ikke at skrive en bog. Jeg synes at forløbet med at skrive en bog, altså selve projektet, kunne være interessant. Jeg kunne godt tænke mig at skrive en bog, hvor jeg interviewer folk jeg ser op til, omkring deres helt egen, unikke vej i livet.

Mål 21: Spring i faldskærm

Jeg er lidt (meget) højdeskræk, så at springe i faldskærm er en kæmpe udfordring og noget der skræmmer mig. Meget.

Mål 22: Besøge alle 7 kontinenter

Europa, Nordamerika, Sydamerika og muligvis Asien(Dubai) kan krydses af. Afrika, Oceanien(Australien osv.) Antarktis og langt flere besøg i Asien skal der arbejdes på!

Mål 23: Besøge USA med min familie

Et lidt mere beskedent mål, men en stor drøm. Jeg elsker USA, og vil utrolig godt vise mine forældre det!

Mål 24: Løb marathon på under 2.40

Denne bliver også først efter min tid med triathlon, men en dag vil jeg godt løbe en rigtig, rigtig hurtig marathon.

✓ Mål 25: Samle 50.000 ind til Kræftens Bekæmpelse

Desværre kender de fleste folk der har været ramt af kræft. Både min egen og min kærestes familie har været hårdt ramt, og det ville betyde meget for mig at samle en bunke penge ind til Kræftens Bekæmpelse.

Dette mål blev nået d. 6. maj. 2012. Jeg samlede penge ind ved at arbejde i stedet for at bede om donationer. Projektet varede præcis en uge. Læs et blogindlæg om projektets opstart her, og et om projektets afslutning her. I alt blev der på 7 dage samlet 54.300 kr. ind til Kræftens Bekæmpelse. 

Mål 26: Bestige et af de 7 største bjerge i verden

Alle har nok haft en drøm om at bestige et bjerg – Jeg vil realisere det. Kilimanjaro virker til at være et realistisk mål, og en fantastisk oplevelse.

Mål 27: Deltage i Burning Man

Simpelthen fordi det virker fuldstændig vanvittigt, men super spændende. Det siges at “trying to explain Burning Man to someone who has never been is like trying to explain color to a blind person.” Læs mere om Burning Man her!

Mål 28: Top 20 til en halv eller hel Ironman

Mit helt store mål og min store drøm er at blive så god som overhovedet muligt til langdistance-triathlon. At komme i top 20 til et løb ville være kæmpe stort. Hvis dette overhovedet er realistisk ligger det noget i fremtiden.

✓ Mål 29: Gennemføre Challenge Roth(Ironman)

Europas vel mest legendariske Ironman foregår i Roth i Sydtyskland. Her er sat verdens hurtigste tider og stemningen skulle være fantastisk. Jeg har startnummer til racet d. 8/7 2012. Læs mere her!

Mål 30: Bo ved en lokal en uge i et andet land

Findes der nogen bedre måde at lære et andet land på?

Mål 31: Inviter en fra et andet land til at bo hos mig en uge

Inviterer en eller flere til at bo hos mig i København, og vise byen og fortælle om vores kultur.

Mål 32: Lav en guerilla-marketing kampagne for at sprede et godt budskab

Guerilla marketing er low-budget markedsføring, hvor man fx bruger plakater, stickers eller grupper af mennesker for at få et budskab ud på en anderledes og sjov møde. Den her er på min liste af et par grunde: 1) Det kunne være sjovt, 2) det ville helt klart være en marketing-udfordring og 3) mulighed for at sprede et positivt, sjovt ikke-kommercielt budskab.

Jeg har ikke overvejet omfang og udførelse endnu, men hvis du pludselig ser et kæmpe skilt over en motorvej hvor der står “Du kan blive hvad du vil”, så har jeg nok været på spil!

✓ Mål 33: Overrask en person der gør noget godt

Overrask en person som gør noget godt. Det kan være at sprede godt humør, laver frivilligt arbejde, er en god ven eller noget helt andet. Præcis hvad personen gør er ikke så vigtigt, det vigtige er at give noget tilbage til en som fortjener det.

Jeg koblede det mål sammen med Mål nr. 9 (Flyv i luftballon). Jeg fik fat i en ballonskipper, som sponsorerede en ballontur til en der fortjente. Jeg bedre folk om at nominere en de mente fortjente det. Det gav mange gode historier, som du kan læse lige her!

Vinderne Mille havde normineret sin far, som eftersigende skulle have blevet meget overrasket og glad over både at være blevet nomineret og have vundet. Jeg håber at Milles far og jeg kommer afsted i luftballonen sidst på sommeren 2012.

Mål 34: Tag på træningslejr i Iten, Kenya

Iten er en lille by i Kenya, hvor der kun bor 4.000 mennesker, men 800 af dem er fuldtids langdistance løbere. I Iten bor og træner utrolig mange verdensmestre på alverdens forskellige løbedistancer. Byen ligger højt og har masser af perfekte trails til løbetræning. Eftersigende skulle det også være lidt brugt af triatleter. Da jeg først stødte på det Iten og læste om stedet, vidste jeg at jeg aldrig skulle til Playitas, men i stedet til Iten. Jeg glæder mig enormt til det her mål!

Mål 36: Gør noget godt for en/flere hjemløs(e)

Ikke så konkret, så den er åben for muligheder og forslag.

Mål 35: Bliv professionel triatlet

Hvis den her liste var prioriteret havde det været nummer #1. Det her mål er på papiret urealistisk og mildest talt vanvittigt. Men af alle de ting jeg laver er triatlon og sport det jeg brænder for. Det føles rigtigt, og den der mavefornemmelse er rigtig. I alt for lang tid har jeg tænkt på sport som en hobby og ikke erkendt hvad jeg virkelig vil. Min træningshistorik er kort og jeg har ikke talent, men jeg kommer til at gøre det her alligevel. Det kommer til at tage mange år, men intet kan stoppe mig:-)

Mål 37: Svøm 3,8km i en Ironman på under 55 minutter

I januar 2011 kunne jeg ikke svømme, og var endda lidt vandskræk. At nå dette mål vil faktisk betyde ret meget for mig og hjælpe mig på vej mod andre mål som #35 og #28.

✓ Mål 38: Sæt en dag af til at hjælpe andre

Før dagen vil jeg forsøge at finde folk som jeg kan hjælpe. Det kan være en gammel dame, der har brug for hjælp til indkøb, en virksomhed som kæmper eller et barn der har brug for skolehjælp. Alt tæller, og det gælder om at gøre så meget nytte som muligt på en enkelt dag!

Projektet blev udført i juli 2012, og forløb fint. Der var lidt kort planlægning, så det blev ikke så komprimeret og optimalt, som jeg havde håbet på. Men det lærte mig at det kan betale sig at gøre noget godt. Og det bør ikke være en dag man sætter af, men noget man forsøger altid. Læs mere om projektet her!

Mål 40: Løb marathon i en Ironman på under 3 timer

Jeg tror på at jeg har muligheden for det på sigt – men det kommer til at tage tid!

Mål 39: Garderobe-udfordringen

15 stykker tøj – alt inklusiv. Så få forskellige stykker tøj må jeg bruge en hel uge. Hvorfor? For at se om man egentlig ikke godt kan nøjes med mindre.

Mål 42: Vær altid ambitiøs

Dette er et mål uden målstreg, og en livsfilosofi. Jeg ser det som en god egenskab at være ambitiøs, og det forsøger jeg at være i alt jeg gør. At være ambitiøs gør at man altid vil videre til næste skridt, og den sult tror jeg er vigtig for at få succes.

Mål 43: Lev efter karma-begrebet

Karma er en bitch. Det kan ikke betale sig at snyde, så lad vær’!

I alle elementer af livet kan det altid betale sig at vælge den ærlige og holistiske vej frem. Jeg vil ikke snyde på nogen måde, i hverken min sport, arbejde eller andre elementer af mit liv.

Mål 44: Brug dine evner til at gøre noget godt

Gennem mit projekt med at samle ind til Kræftens Bekæmpelse, har jeg erfaret at man kan bruge sine evner til at gøre en reel forskel. I stedet for at give 100 kr. til en non profit, så tror jeg at jeg kan gøre en større forskel på denne måde.

Mål 45: Lav arbejdslejr for iværksættere

Arrangerer en arbejdslejr for iværksættere, hvor der arbejdes under optimale og lækre betingelser i en uge.

Mål 46: Svøm 10 km i åbent vand

Det er ikke lang tid siden at jeg ikke kunne svømme. Lidt vandskræk, og bestemt ikke glad for at få hovedet under vand. Siden er jeg begyndt at holde af at svømme.

En gang troede jeg at jeg ikke kunne svømme, at svømme 10 km i åbent vand ville være en personlig sejr!

Mål 48: 21-dage uden at klage

Mennesket er ofte negativt. Vi klager over alt, for at blive bekræftet og få medlidenhed. Det er som om menneskets hjerne er indstillet sådan. Efter at have læst bogen “The Complaint Free World”, har jeg sat mig en udfordring (som jeg er startet med 5. august 2012). Dette mål handler om at vende sig til ikke at klage. Ved at tage et armbånd på den ene hånd, og skifte det til den anden hånd, hver gang jeg klager, vil jeg langsomt forsøge at stoppe med at klage. Det handler så om at gå 21 dage i træk uden at armbåndet skifter side. Det skulle tage 4-5 måneder for de fleste at få til at lykkes.

Jeg definerer at klage som klage, kritiserer eller sladre hvor bagtanken er negativ. Som det står i bogen, er man i tvivl om man klager – så gør man det nok.

Mål 47: Deltag i Le Web

Le Web er en anderledes konference, som samler de folk der skaber internettet. Et arrangement man skal til som digital marketingnørd. Læs mere om Le Web her!

Resten af ideerne er skrevet ned, men skal lige defineres helt klart. Kommer snarest:-)

Kort om manden bag

Nikolaj Astrup Madsen
Tak fordi du læser med! Jeg er en ung iværksætter, løber og selvudnævnt forfatter. Her på siden skriver om jeg mine erfaringer og oplevelser på vej mod mine mål som iværksætter og i livet. Jeg er interesseret i hvordan mennesker bliver gladere og får mere ud af livet. Jeg har skrevet bogen BEDRE og driver til daglig rejseprojektet Refuga.

KOMMENTARER

 • Lyder som et spændende projekt 🙂

 • Super spændende.

  Idé til listen: Lad det fedeste affiliate projekt i en svær niche internationalt og tjen 1 million kroner om året.

  🙂

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Det har vi jo nærmest en aftale om, så den må på listen:-)

 • Hey Nikolaj,

  Spændende mål og fedt at du deler dem.
  Jeg tror denne blog, fra Danny Dover er lige dig; http://www.lifelisted.com/life-list/ – Det er en slags bucket-list blog som egentlig bare handler om at prøve alle de ting livet har at byde på, fra oplevelser og rejser, til slagsmål og stoffer 😀

  Måske kender du den allerede, men jeg tænkte jeg ville give et prej om den.

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Hej Frederik,

   Tak for kommentaren og linket, ser super godt ud. Selvom en af mine tanker med listen også er at gøre ting jeg frygter, tror jeg alligevel at jeg holder mig fra slagsmål. Det har jeg sku for tynde arme til:-)

   Men godt med inspiration, tak for det!

 • Hej Nikolaj,

  Super fed tilgang du har til personlige målsætninger!

  Det giver inspiration…

  Venlig hilsen
  Michael

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Mange tak Michael. Vi har jo alle drømme og planer om hvad man godt vil opnå, og jeg tror at det kan hjælpe mig meget på vej at skrive dem ned, offentliggøre det og dokumentere at jeg når det. Jeg glæder mig:-)

 • Jeg synes det er et vanvittigt fedt projekt! Præcis sådan noget jeg beundrer; folk der bryder sine grænser for at udvikle sig selv! Super kickass og stort respekt herfra (forudsat du gennemfører det altså hehe) 😉

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Jeg skal i hvert fald gøre mit for at gennemføre det hele!

 • Fedt fedt fedt, Nikolaj!
  Jeg synes det er SÅ fedt at du sætter vilde mål op hvad du vil nå. Man kan (stortset) alt, med den rette målsætning og planlægning. Jeg er absolut ikke i tvivl om at du nok skal opnå lige hvad du vil 😉
  Rock on champ!

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Tak Jonas, som altid den fedeste energi. Jeg glæder mig til oplevelserne og vil gøre alt for at nå dem alle!

 • Skal vi tage faldskærmen sammen?

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Det skal vi helt klart – Måske i Florida?

 • Hej Nikolaj!

  Super fede mål – jeg er sikker på du nok skal nå de 🙂 har du set filmen The Bucket List? Hvad angår dit mål om at leve uden internet/moderne faciliteter, skal du lige læse denne – ret vildt, og spændende at se om det holder i et helt år 🙂

  http://www.theverge.com/2012/4/30/2988798/paul-miller-year-without-internet

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Hej Daniel,

   Tak for din kommentar! Jeg har ikke set filmen, men det vil jeg helt klart gøre. Også tak for linket, ser rigtig spændende ud. Godt med inspiration, glæder mig til at læse det igennem!

 • Hej Nikolaj!

  Rigtig god idé at lave en masse mål og især godt med nogle på både kort og langt sigt. Det får en selv til at tænke over, hvad man virkelig gerne vil med sit liv. Spændende at følge…

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Du har helt ret Kenneth. Jeg har rigtig mange ideer til flere punkter, men det skal være gennemtænkt og ret konkret, og noget som føles helt rigtig. Det skal ikke bare være på listen for at være på listen, så der kommer mindre mål, større mål, kortsigtede mål og ikke mindst langsigtede mål. Glæder mig til at dele mine oplevelser!

 • Jeg hjælper dig gerne med et job under “10 jobs på 10 dage”

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Det lyder spændende – Hvilket job er det? Det er faktisk et punkt på listen jeg glæder mig meget til!

 • Hej Nikolaj.

  Kan hjælpe dig med flere af punkterne på én og samme gang 🙂
  Motto: Effektivitet er at slå flere fluer med et smæk => effektivitet=dovenskab!

  Hvad med at tage en spontan tur til Færøerne(pkt.17) fra Cph 2 timer og et kvarter, leve alene på en ø i 3 dage(pkt12), på de tre dage skriver du en pixi-bog (pkt.20) derefter en Ironman over fjord, stok og sten – og selvfølgelig helt ud til Enneberg (Europas højeste forbjerg…..du vil vel ikke dø som en kylling og ja, der er langt ned!). Nordlys kan vi også tibyde (pkt.10) Se evt. http://www.flickr.com/photos/hansjuul/6748123203/. Pkt. 30 kan lade sig arrangere. Og hvis disse sætninger kommer ind under punkt 33, jamen så siger jeg tak 🙂

  Et hint til pkt. 1 – Hvis du klarer at tage Kalalau trail på Kauai t/r i fuld firspring inden mørkets frembrud samt gå på lava på Big Island, så tager jeg hatten af for dig. Trailen kan være ‘slippery’ og lava’en varm! (Disse elementer indgik i gamle dage i en shamanistik training på Hawaii og hvis du klarer udfordringerne, vil du i gammel hawaiiansk terminologi kunne kaldes for en Kahuna.)

  Held og lykke 🙂

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Tusind tak Dorthe – Det er jo nærmest en opskrift mixet sammen med en rutebeskrivelse:-) Jeg har også tænkt lidt over at snuppe nogle flere punkter på en gang. Selvfølgelig med respekt for hvert punkt, for det er ikke en indkøbsliste, men reelle oplevelser jeg vil have.

   Super, super information omkring Hawaii. Jeg kunne super godt tænke mig, sådan nogle helt anderledes mål. At kunne kalde sig en Kahuna lyder som noget der meget, meget vel kunne komme på listen. Jeg skal helt klart undersøge det meget nærmere. Jeg håber jo at komme til Hawaii for at køre Ironman der, men måske kan det kombineres. Det ville selvfølgelig heller ikke være galt at tage til Hawaii to gange.

   Både du Dorthe, og andre, må enormt godt komme med forslag til sådan nogle anderledes mål!

   Tak igen Dorthe!

 • Nicolai

  Hej Nikolaj

  Af nysgerrighed. Hvorfor er det så vigtigt for dig at nå præcis disse mål. Hvad giver det dig at nå de 33 listede mål.

  Grunden til at jeg spørge er at jeg selv tidligere har levet efter denne typer lister som du beskriver men fandt ud af at du som menneske hele tiden er på vej videre til næste mål frem for at fokusere på det du omgiver dig med lige nu. Det er søgningen efter et kick for at holde sig i gang.

  Synes det er fedt at sætte sig nogle mål og have en retning med livet. Men det at kunne skifte retning og ikke kun være fokuseret på to do lister som er planlagt 8 år tidligere, det tror jeg du skal være klar på. Ellers står du bare som 80 årig og har krydset 100 punkter af på en liste men glemte at nyde turen.

  Nicolai

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Hej Nicolai,

   Tusind tak for din kommentar. Den satte virkelig nogle tanker igen. Jeg er hel enig med dig, og jeg har ingen planer efter at leve efter en fast rutebeskrivelse. Alle de mål der er på listen er ting jeg er vendt tilbage til igen og igen i mit hoved, og altså noget som på den ene eller anden måde er vigtigt for mig.

   Derfor er der heller ikke flere punkter på listen lige nu. Fordi det skal føles rigtigt. Din kommentar satte dog nogle tanker i gang, og det er vigtigt ikke at sige nej til muligheder bare fordi de ikke lige passer med mine mål på listen. Det gælder i særdeleshed mine triathlonmål, som simpelthen bare kræver noget fokus, og at man siger nej til nogle ting. Så det er noget med at finde balancen.

   Det mål jeg har på listen skal føles rigtig, og din kommentar har i hvert fald hjulpet mig til at jeg ikke skal være bange for at slette et mål eller revurdere det, hvis det ikke føles 100% rigtigt.

   Tak igen!

 • […] Han har defineret 100 ting, han gerne vil nå i løbet af sit liv, og lagt dem online på sin blog. Det kræver sin mand at lægge sine målsætninger åbent frem på den måde – og give alle […]

 • Henrik Andersen

  Fantastisk liste – thumbs op for at du deler!

  Det er meget inspirerende at læse og har sat ret mange tanker i gang hos mig selv omkring blandt andet en evindelig kamp mod vægten og en lyst til at være i stand til at kunne løbe hurtigere. Jeg ved jeg kan løbe hurtigere hvis jeg får tabt mig, men kampen er uendelig svær nogen gange. Triathlon er helt klart en af de ting jeg godt gad jeg kunne gennemføre, det må være fedt at bevise overfor sig selv at man kan.

  Men ja, inspirerende liste, det har sat lidt tanker igang hos mig i hvert fald 🙂

  Ser frem til at læse om gennemførelsen af de forskellige mål!

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Hej Henrik,

   Tak for kommentaren. Jeg tror vi alle kender at det kan være svært at komme i gang og/eller at holde ved lige. Mange af de her punkter er noget som jeg haft i hovedet flere gange, og som jeg inderst inde godt vil. At skrive tingene ned og tænke dem lidt mere igennem gør meget for mig. Jeg ved ikke om det er den rette løsning for dig, men der er bare noget som forpligter lidt når man fortæller ens mål til folk omkring sig.

   Jeg er bestemt ikke nogen ekspert, tværtimod er jeg lige startet med sport, men hvis du på nogen måde har brug for lidt sparring og opbakning så smid mig en mail på nikolajastrup@gmail.com, det ville kun være hyggeligt:-)

 • Cool at have mål – og endnu mere cool at gå efter dem. Jeg har jo haft fornøjelsen af at sidde sammen med dig i København sidste år, og jeg tror, du nok skal nå de fleste af dem.

  Den med faldskærm kan jeg godt anbefale. Det er det sjoveste, man kan lave med bukser på 😉 Jeg har omkring 4.000 spring selv, og hvert eneste var fantastisk. Gør det – og hvis du kan: Gør det i Aalborg på Q-Faldskærmscenter.

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Der er mange måder at nå sine mål på. Nogle anbefaler at man ikke råber op omkring det, men for mig fungerer det her meget godt. Det er min forhåbning at jeg kan nå nogle af de mål, som jeg også frygter lidt. Jeg er lidt højdeskræk, så at “råbe” lidt op omkring det, kan få mig til at gøre tingene!

   4.000 spring var ikke så lidt – Jeg skal helt klart prøve det!

 • Rigtig mange spændende mål. Nr. 42 ville jeg personligt nok omformulere da brugen af ordet “altid” efter min terminologi gør, at du ikke kan undgå at bryde det.

  Har selv lidt over 70 punkter på min liste. Skal dog have støvet den af og fokusere lidt mere på den så jeg kan få krydset nogle flere ting af.

 • […] projekt 100 […]

 • […] projekt 100 […]

 • Tak for inspirationen. Håber at møde dig en dag. Enten på en bjergtop eller på en workaway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Relateret indhold

Få bogen BEDRE gratis...

Nikolajs projekter er nævnt i

JP DR Trendsonline Femina Computer world Tv2 Fri