Min gamle ven er en modig mand

Nikolaj Astrup Madsen 02. February, 2012 0 kommentarer

Den her blog handler om at nå mål. Alle slags mål.

Ofte er det dog ikke målene der er interessante, men vejen der til. Det er arbejdet mod at nå målet der udvikler dig og gør dig bedre, stærkere og giver erfaringer og oplevelser. Det her er en historie om min gode, gamle ven som arbejder på et af hans mål og udvikler sig undervejs.

Forleden skrev min ven til mig at han havde været igennem live på en radiostation, og at han ville gerne have at jeg lyttede til det. I radioprogrammet fortalte han live at han aldrig havde haft en kæreste, ikke havde været sammen med en pige eller endda kysset en pige. Derudover havde han aldrig fortalt det til nogen.

Min ven har altid været anderledes og interesseret sig for andre ting. I folkeskolen og gymnasiet kan det være svært at indgå i det sociale når man stikker ud fra flokken, så han har altid opsøgt andre miljøer med folk som ham. Jeg har altid beundret ham for netop dette.

At sende mig et radioklip, var hans måde at fortælle omkring hans situation til mig på. Han er ikke typen der snakker så åbent om den slags, så det var et stort skridt for ham at fortælle det til nogen, og han valgte så at gøre det på denne måde. Man kunne i radioklippet høre at det her var en oprigtig bekymring for ham, og noget som han – alene – har gået og tænkt over i meget lang tid.

Du tænker måske at det lyder som en triviel sag for en teenager, men det er et oprigtigt problem som et voksent menneske prøver at tackle. Efter at have hørt radioprogrammet har jeg ikke kunne få det ud af hovedet et par dage. Det aftvinger så stor respekt at acceptere og handle, som man i den grad man må sige han har gjort.

Situationen har inspireret mig at være mere åben og dele problemer, acceptere og handle. Mange går og benægter deres problemer, men du kan først gøre noget ved dem, når du accepterer og handler.

Derudover har det inspireret mig til at være modig, præcis som min ven var her.

 

Kort om manden bag

Nikolaj Astrup Madsen
Tak fordi du læser med! Jeg er en ung iværksætter, løber og selvudnævnt forfatter. Her på siden skriver om jeg mine erfaringer og oplevelser på vej mod mine mål som iværksætter og i livet. Jeg er interesseret i hvordan mennesker bliver gladere og får mere ud af livet. Jeg har skrevet bogen BEDRE og driver til daglig rejseprojektet Refuga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Relateret indhold

Få bogen BEDRE gratis...

Nikolajs projekter er nævnt i

JP DR Trendsonline Femina Computer world Tv2 Fri