MarketingCamp

MarketingCamp 2014 Warm Up

Nikolaj Astrup Madsen 12. May, 2014 33 kommentarer

Den 27. maj er der igen MarketingCamp og som sidste år opfordrer jeg til at komme til Warm Up dagen før.

For mig er den helt store værdi ved MarketingCamp, at møde folk fra ens netværk og måske et par man ikke kendte i forvejen. Så hvorfor ikke benytte muligheden for at mødes med andre online folk dagen før til en øl og lidt mad?

Det er ret simpelt:

Kl. 19.00 d. 26. maj
Cafe Andre Citroën på Vesterbrogade 58 (tæt på Hovedbanegården)

Hvis du vil med, så tjek cafeens menu her. Derefter skriver du en kommentar til dette blogindlæg at du godt vil med og hvad du vil have at spise (jeg har lovet lige at give cafeen besked, så de ved hvor mange der kommer).

Kort om manden bag

Nikolaj Astrup Madsen
Tak fordi du læser med! Jeg er en ung iværksætter, løber og selvudnævnt forfatter. Her på siden skriver om jeg mine erfaringer og oplevelser på vej mod mine mål som iværksætter og i livet. Jeg er interesseret i hvordan mennesker bliver gladere og får mere ud af livet. Jeg har skrevet bogen BEDRE og driver til daglig rejseprojektet Refuga.

KOMMENTARER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Relateret indhold

Få bogen BEDRE gratis...

Nikolajs projekter er nævnt i

JP DR Trendsonline Femina Computer world Tv2 Fri