klar til eventyr

Lad eventyret begynde

Nikolaj Astrup Madsen 20. February, 2014 3 kommentarer

Jeg elsker ordet eventyr. Definitionen på eventyr er for mig består af tre ting:

 1. Noget nyt, hvor jeg ikke 100% ved hvad jeg kan forvente
 2. Skal på en eller anden måde være en udfordring
 3. Skal være noget jeg lærer noget af og bliver BEDRE af

Sportslige udfordringer og at rejse giver mig disse tre ting og er for mig eventyr og eventyr er lige præcis den slags oplevelser jeg samler på. Som en grådig Wolf of Wallstreet, så er eventyr det jeg forsøger at skrabe mest muligt sammen af.

De næste 30 dage byder på store eventyr, som jeg har set frem til i lang tid. D. 1. marts løber jeg The North Face TransGranCanaria, et 84 km løb over Gran Canarias bjerge fra den nordlige del og til målet i syd. 4.700 højdemeter, fantastisk natur og et par løbesko – Det bliver uden tvivl et eventyr.

Eventyr

Efter skiftet fra triathlon til trailløb har det taget mig en del tid at vænne mig til at løbe en del km per uge. Den sidste måneds tid kan jeg mærke at kroppen er ved at vænne sig til det og er blevet bedre til den form for belastning. Jeg er bestemt ikke i verdens bedste form og er nok i dårligere form end i sommers da jeg kørte IRONMAN Copenhagen, men jeg føler at jeg er så godt forberedt som jeg kan være.

Jeg har været heldig at løbe de lange ture med min gode ven Lasse Lindholm. Uden den motivation at tage de lange, sure ture med ham, så tror jeg ikke at jeg var blevet klar. De lange ture og gode snakke vi har haft undervejs er en stor del af den samlede oplevelse.

6 dage efter løbet på Gran Canaria flyver jeg til Tanzania, hvor det næste eventyr hedder Kilimanjaro. I slutningen af sidste år lavede jeg konceptet Refuga, som kort fortalt er en blanding mellem en opdagelsesrejse og et netværksarrangement. Vi bliver 13 personer, hvor de fleste slet ikke kender hinanden på forhånd, som skal bruge 10 dage i Afrika og sammen bestige Afrikas højeste bjerg.

Det bliver en fantastisk naturoplevelse og for mit vedkommende nok en ret stor fysisk udfordring, så kort tid efter TransGranCanaria. Men vigtigst af alt, så bliver det en fantastisk oplevelse med nogle fantastiske mennesker, som jeg glæder mig helt vildt til at rejse og vandre med.

Det er nogle forskellige, men meget interessante typer som er med, så der er garanti for gode historier og forhåbentligt grundlaget for lange venskaber.

Når jeg er tilbage vil jeg lave et lille indlæg omkring oplevelsen.

Jeg har samlet lidt billeder fra de sidste fem måneders træning her:

Eventyr

 

Eventyr

5 timers træningstur, der sluttede kl. 02 en lørdag nat. Her var vi lige igennem Kødbyen for at mærke stemningen 🙂

 

Eventyr

 

Eventyr

Eventyr

Et tjek af lægen er et krav for at deltage i The North Face TransGranCanaria.

Lad eventyret begynde!

Kort om manden bag

Nikolaj Astrup Madsen
Tak fordi du læser med! Jeg er en ung iværksætter, løber og selvudnævnt forfatter. Her på siden skriver om jeg mine erfaringer og oplevelser på vej mod mine mål som iværksætter og i livet. Jeg er interesseret i hvordan mennesker bliver gladere og får mere ud af livet. Jeg har skrevet bogen BEDRE og driver til daglig rejseprojektet Refuga.

KOMMENTARER

 • Og her gik jeg og troede at du sportsligt ville tage den lidt mere med ro – der kan man bare se 😀

  Jeg glæder mig til at se et blog-indlæg efter din bjergbestigning. Det er et fedt projekt, som du samtidig lige har fået twistet til en forretningsmulighed, med netværk, smart!

 • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

  Hej Johannes,

  Det har også været en væsentlig mindre træningsindsats i forhold til triathlon, som bare tager mange timer. Men udfordringen er ligeså stor og jeg er ligeså meget ude på dybt vand som altid 🙂

  Håber du har det godt!

 • Super artikel. Fedt løb. Det har jeg aldrig hørt om før. Det kunne jeg skulle prøve kræfter med det, efter jeg har gennemført IM København i år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Relateret indhold

Få bogen BEDRE gratis...

Nikolajs projekter er nævnt i

JP DR Trendsonline Femina Computer world Tv2 Fri