Indtryk fra online marketing kursus

Nikolaj Astrup Madsen 15. August, 2012 7 kommentarer

I dag afholdte jeg mit lille online marketing kursus. 12 deltagere var proppet ind i et mødelokale i Sohos lækre lokaler. To personer var endda kørt fra Sønderjylland!

3 timer går hurtigt, når man er i godt selskab – og sådan var det også i dag. Det var super udbytterigt, og deltagerne bidrog også godt. Jeg havde bygget det op sådan at vi gennemgik en lang række områder indenfor online markedsføring, hvor at vi under hver snakkede nogle generelle tendenser og så nogle helt konkrete tips. Jeg har brugt mange timer på at få de erfaringer jeg har, så der burde være lidt guld i mellem.

Online marketing kursus

Min tanke med at holde et gratis kursus var:

 1. Laver du noget med sjæl bag og deler ud af din viden, så skal du nok “få betalt” for det før eller siden.
 2. Det var en god mulighed for at udvide ens netværk – Måske nogle mulige partnerskaber.
 3. Det var en mulighed for mig for at snakke om min filosofi om at have hjertet med i de ting man laver og tilgå markedsføring med et lidt holistisk syn
 4. Man lærer mere af konkrete, praktiske erfaringer – Det var en god mulighed for at høre om andres hands on erfaringer, hvilket er meget værdifuldt.

Jeg fik lidt rar feedback på Twitter efter kurset, som jeg godt vil prale lidt med:

Online marketing kursus

Online marketing kursus

Skriv gerne I kommentarerne, hvis du har forslag til lignende eller andre arrangementer i fremtiden eller anden feedback. 

Kort om manden bag

Nikolaj Astrup Madsen
Tak fordi du læser med! Jeg er en ung iværksætter, løber og selvudnævnt forfatter. Her på siden skriver om jeg mine erfaringer og oplevelser på vej mod mine mål som iværksætter og i livet. Jeg er interesseret i hvordan mennesker bliver gladere og får mere ud af livet. Jeg har skrevet bogen BEDRE og driver til daglig rejseprojektet Refuga.

KOMMENTARER

 • Hej Nikolaj

  At dømme efter de mange håndtryk og klapsalver du modtog efter kurset, er jeg sikker på at du ikke har behov for at blive bekræftet i at det var et virkelig godt kursus. Men for eftertiden, og eventuelt nysgerrige, som læser med her, får du et par ord med på vejen.

  Det er meget svært at forventningsafstemme et kursus som er gratis, men afholdes under professionelle rammer som det var tilfældet i dag. Ud fra din beskrivelse og invitation var min forventning skruet op til at vi ville få et kursus fuldt på højde med hvad man kunne købe sig til – og det fik vi.

  Min bekymring blev vakt, da de tre tendenser, som du lagde ud med (responsivt design, be awesome og hold hvad du lover) i min verden er lidt letkøbte og i hvert fald for de to sidste, fortærskede.

  Til gengæld var du så ikke nået mere end 15 minutter inde i seancen før du satte i det 7. triatlet gear, og tog os med gennem en tour de force af holistisk markedsføringsteori og praksis. I en verden hvor rigtig mange “eksperter” prædiker enten Google+, Facebook, splogs, pressemeddelelser eller andet er det fantastisk at få kædet det hele sammen på en fornuftig måde ud fra den tilgang at det hele virker, men mixet kan justeres efter den konkrete opgave. Jeg kan godt blive en smule misundelig på dem som har dig tilknyttet deres webprojekter, for med den store værktøjskasse er det simpelthen umuligt ikke at tilføje massiv værdi.

  Efter tre korte timer sad jeg egentlig blot tilbage og havde lyst til at rydde eftermiddagens kalender for at få mere ind i hovedet. Det var meget tydeligt, at du havde mange mange flere timers indhold klar, på trods af at det var et introkursus.

  Det er vist fortjent ros nok til dig. Min sidste bemærkning må være at det var en interessant flok mennesker du havde fået samlet sammen til arrangementet. Jeg er glad for deltagerlisten, så jeg kan følge med i deres projekter fremover.

  Bedste hilsner
  Kim

  PS. Den meterlange lyserøde ballon skabte stor begejstring på kontoret.

 • Hej Nikolaj
  Jeg takker for en rigtig hyggelig formiddag, som ene kvinde blandt 11 mænd. Et flot arrangement og en masse viden du delte med os:)
  Du havde rigtig mange gode budskaber med i kurset og jeg er – trods mine 8 års erfaring som webshopejer – kommet hjem med nogle tanker til forbedring. Du er entuiastisk omkring markedsføring og på ingen måde bange for at dele ud af din viden – dette til trods for det var et gratis kursus. Stor ros for dette. Jeg vil absolut overveje at bruge dig på konsulentbasis i min virksomhed.
  Min tanke omkring fremtidige kurser er, at det efter min mening vil være en god idé at lave et kursus for begyndere og et kursus for mere erfarne i branchen. Dermed vil vi hver især komme hjem med endnu mere viden og vil evt på kurset kunne arbejde med cases der har relation til de steder vi “står” arbejdsmæssigt.
  De bedste hilsner
  Bettina

 • Hej Nikolaj,
  Tak for 3 virkelig indholdsrige timer. Ja, jeg har bestemt også fået nogle spændende ting med hjem fra mødet. Jeg var fyldt godt op i hovedet da jeg kørte tilbage til Odense. Tak for det. Håber at få chancen til at høre dig en anden gang og vil helt sikkert følge med på din blog fra nu af. God vind fremover, Nikolaj 🙂
  De grønenste hilsner
  Havedesigner/ Peter Dupont

 • Hey Nikolaj

  Lyder umiddelbart som et super kursus 🙂 Har desværre ikke haft fulgt dig før idag, men umiddelbart hvad jeg lige har kunne læse på facebook og her, er du en der har styr på tingene og har et godt mindset der minder om mit eget. -måske lige udover sportudøvelserne 😉

  Vil der blive holdt nogle kurser fremover? Gratis som betalte?
  I så fald ville jeg være yderst interesseret

  – Martin Fredskov – Illustrator & Grafisk Designer

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Hej Martin,

   Jeg beklager meget sent svar. Først og fremmest tak for kommentaren!

   Ja, jeg pønser bestemt på andre arrangementer i fremtiden. Det bliver nok umiddelbart ikke samme format – Det er jo sjovt at prøve noget nyt. Jeg ved du er så flink at følge med på Facebook, og der giver jeg selvfølgelig besked når det er!

 • Henrik Buron

  Hej Nikolaj,

  Et forsinket tak for et inspirerende og øjeåbnende kursus – i hvert fald for mig, der har mindre erfaring i praktisering af online marketing. Jeg synes, du fandt en god rytme mellem præsentation og diskussion, som gav den rette dynamik og flow, hvilket betød, at mange interessante perspektiver på specielt SEO blev afdækket.

  Jeg tenderer til at give Bettina ret i, at det nok i fremtiden er en gode idé at erfaringsopdele deltagerne. Derudover kunne du overveje at, hvordan du vil takle forskellene mellem B2C og B2B marketing, da der nok var en overvægt af B2C på kurset.

  Bedste hilsner,
  Henrik

 • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

  Kære deltagere – Tak for jeres feedback. Håber at møde jer på den ene eller anden måde i fremtiden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Relateret indhold

Få bogen BEDRE gratis...

Nikolajs projekter er nævnt i

JP DR Trendsonline Femina Computer world Tv2 Fri