Hvem fortjener en fantastisk oplevelse?

Nikolaj Astrup Madsen 11. May, 2012 25 kommentarer

Jeg vil forsøge at slå to fluer med et smæk i mit Projekt 100. De mål jeg vil kombinere er:

Mål 9: Flyv i luftballon
Mål 33: Overrask en person der gør noget godt

For at få det til at ske har jeg besøgt Roger. Roger er luftballon-skipper og ejer firmaet Ballonflyverne ApS, som var det første firma i Danmark og Sverige til at få tilladelse til at flyve erhvervsflyvning i luftballon.

luftballon

Jeg spurgte Roger, om han ville hjælpe mig med at nå mine mål, og det ville han heldigvis godt. Roger var så flink at sponsorere en luftballon tur til en person, der fortjener en overraskelse, og vi aftalte at vi skulle finde den helt rigtige gennem min blog.

Derfor kan du nu nominere en person som du synes fortjener en fantastisk oplevelse.

Det kan være en person som:

Det behøver altså ikke at være en person som har reddet dit liv på en super dramatisk måde, de små ting betyder også noget. Alle bud er velkomne og der er ikke andre regler som sådan.

 

Luftballon
Lidt praktisk

Du nominerer en person ved at skrive en kommentar herunder, hvor du kort forklarer hvem du vil nominere og hvorfor. D. 10. juni sætter min nye ven Roger og jeg os sammen og vælger en vinder.

Jeg får intet økonomisk ud af dette. Jeg betaler fuldstændig normalpris for min tur i luftballon.

Turen i luftballon varer en time i luften, og man er med til at forberede det hele. Roger viste mig rundt og fortalte en masse, og jeg kan roligt fortælle at det er spændende!

Roger og hans medarbejder flyver både på Sjælland, Fyn og i Jylland, så vinderen kan selv vælge hvor det skal foregå. Man kan også kvit og frit vælge deluxe-pakken, hvor man tager på flyvetur med mig:-)

Jeg håber du vil nominere en person – Du har muligheden for at give en anden person en fantastisk overraskelse og oplevelse, og ikke mindst sprede lidt god karma. Du må også meget gerne sprede dette indlæg, så vi kan få så mange nominerede som muligt.

Kort om manden bag

Nikolaj Astrup Madsen
Tak fordi du læser med! Jeg er en ung iværksætter, løber og selvudnævnt forfatter. Her på siden skriver om jeg mine erfaringer og oplevelser på vej mod mine mål som iværksætter og i livet. Jeg er interesseret i hvordan mennesker bliver gladere og får mere ud af livet. Jeg har skrevet bogen BEDRE og driver til daglig rejseprojektet Refuga.

KOMMENTARER

 • Må man ikke nominere sig selv? 😉

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Jo, det må godt. Du må nominere gud og hver mand. Husk at skriv hvorfor du nominer den du nu gør:-)

 • Endnu et fedt påfund, Nikolaj!!

  Her er min nominering:

  Som iværksætter støder man på forunderlig vis altid ind i hjælpere på sin vej. I mit tilfælde er dette min mentor Anders http://rousingconsult.dk/ Han har valgt at støtte mig fuldt ud under etableringen af min virksomhed – selvom jeg er lidt af en farisæer i landbrugskredse.

  Det betyder alverden!

  Derfor:

  Anders skal vinde denne ballontur, da han er god til at gribe bolde i luften og give et venligt skub i den rigtige retning. Det samme gør han i de bestyrelser, han sidder med i. Han tænker ikke blot i likviditet, men i mennesker.

  Anders skal vinde denne ballontur, da han tidligere har valgt at miste fodfæstet for en stund, idet han takkede af som vicedirektør i en af de største virksomheder i dansk landbrug til fordel for sin familie, sin nye selvstændige tilværelse samt sine fodbold-drenge, som han træner flere gange om ugen.

  Anders skal vinde denne ballontur, da han løfter andre op – både på bundlinjen, men også som menneske. Nu er det hans tur til at blive løftet op af en af os andre. Lad derfor denne ballontur blive et symbol på min taknemmelighed. Uden Anders var min virksomhed ikke blevet det, den er i dag.

  Af hjertet tak!

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Super godt skrevet Christina. Det virker virkelig til at Anders har gjort en forskel og selv været lidt af hvert igennem. Jeg håber vi får en masse gode nomineringer, så det bliver rigtig svært for Roger og jeg!

   Tusind tak for at være med – Jeg er sikker på at Anders vil sætte pris på dine ord herover.

 • Kære Nicolaj

  Jeg syntes at Martin Merrild som arbejder for Prik.nu skal have en tur i luftballonen sammen med dig.

  Og hvorfor så det.

  Martin er spastiker med talebesvær og har dagligt hjælp 24 tomer i døgnet.
  Martin har gennemført en bachelor i kommunikation og arbejdsliv på Roskilde universitet.

  Gennem hans far som jeg har samarbejde med i Prik.nu fik jeg mulighed for at få en skrivende medarbejder 2×4 timer per uge, ganske gratis, for Martin må ikke tjene penge, gør han det så bortfalder en række ydelser.
  At have en handicappede medarbejder giver en store udfordringer, men glæder i Martins Øjne når han kommer på arbejde er ubetalelig.
  Martin har brugt nogle at dine bloks til skrive om til vores medlemmer.
  Martin er også frivillig hjælper i en handicap forening .
  Jeg syntes at Martin med sin livsglæde og målrettede indsat for at gøre en forskel fortjener en tur i luftballonen

  Med venlig hilsen

  Evald Stæhr

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Tak for en super god nominering Evald!

 • Hej Nikolaj

  Super godt initiativ… thumbs up 😉

  Jeg syntes at Bettina Sandfær (www.sandfaer-andersen.dk) fortjener en tur i ballonen og hvorfor nu lige det?

  Til daglig er Bettina grafiker med eget firma og arbejder dagligt hjemmefra og det er der en helt speciel grund til – Bettina har nemlig en sygdom eller lidelse der hedder MCS (Multiple Chemical Sensitivity) eller frit oversat til dansk “kemisk intolerance”…

  Det vil sige at Bettina ikke kan tåle parfumer, cigaretter, kemikalier i rengøringsartikler m.m. ligesom ca. 27% af Danmark´s befolkning, men disse 27% føler sig kun generet af det – Bettina er desværre medlem er en eksklusiv klub (som jeg ved hun gerne vil opsige sit medlemsskab fra) på kun 2% af Danmark’s befolkning som er så hårdt ramt, at det påvirker evnen til at blive på arbejdsmarkedet, samt det sociale og familiære liv.

  Det betyder at helt almindelige ting som forældremøder, biografture osv. med børn og mand er mere eller mindre/helt udelukket, samt muligheden for at arbejde ude i en virksomhed eller blot i et kontorfællesskab, derfor bliver det til rigtigt meget tid alene i hjemmet.

  Til trods for dette er Bettina altid en positiv og hjælpsom person med hjertet på det rette sted…

  Så derfor syntes jeg at Bettina fortjener en tur i luftballonen og så er der også lige det, at Bettina elsker naturen og samtidig også er amatørfotograf i fritiden – så det ville være en helt fantastisk oplevelse for hende.

  Med venlig hilsen

  Jan Jensen

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Som nævnt på Twitter, super god nominering og rigtig godt skrevet!

 • Michelle

  Hej Nikolaj,

  Jeg vil godt nominere min kære mor Teresa. Hun kom til Danmark for godt 25 år siden og har ikke altid haft det lige nemt. Men hun er en ægte fighter, der har knoklet hele sit liv for at nå dertil, hvor hun er i dag i en god stilling hos en anerkendt virksomhed. Derudover har hun været en fantastisk mor, der altid har villet os tre børn det bedste.

  Min mor fortjener en tur i luftballonen, fordi hun altid har sat sine egne behov til side for at gøre sine børn glade. Det sætter vi stor pris på.

  Bedste hilsner,
  Michelle

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Din mor er en fighter og en knokler – God nominering!

 • Hej Nikolaj.
  Jeg indrømmer at være lidt den morgensure type, for jeg elsker at sove og vækkeuret er ikke min aller bedste ven.
  Men hver dag når vækkeuret alligevel kimer derudaf, (for op, det skal jeg jo), så vågner jeg og kigger på min mand. Og jeg kan love dig, så kan jeg alligevel ikke lade være med at få et smil på læben. Han er egentlig ikke typen der kommer med blomster hver anden dag, men han giver dagligt kæmpe store krammere, kys, smil og opmærksomhed der gør, at man ikke kan andet end at være glad.
  Da vi blev gift lovede jeg ham at vores liv skulle være fyldt med eventyr – og en tur i en luftballon, det vil da være noget af et eventyr!
  Derfor vil jeg gerne nominere min mand Dennis – for at være et meget dejligt menneske!
  Mange hilsner fra Freja

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Hej Freja,

   Tusind tak for dit bidrag. Bare det at du har nomineret din mand, er jeg sikker på han bliver glad for! Det er super fedt at høre jeres bidrag.

 • Hej Nikolaj,

  Hvor er det et fedt projekt!
  Jeg vil gerne nominere min kæreste af tre årsager:

  1. For det første er han en fantastisk kæreste, der altid formår at gøre mig glad, og som gladeligt kører fra Århus til København for at se mig.
  2. For det andet er han et af de mest ambitiøse og arbejdsomme mennesker, jeg kender, og han fortjener virkelig en rigtig god overraskelse 🙂
  3. For det tredje er et af hans største ønsker at komme op og flyve i luftballon – noget han tit har snakket om, men bare ikke fået gjort noget ved.

  Mange hilsner,

  Mia 🙂

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Super god nominering Mia! Har også hørt at din kæreste er meget flittig og hårdtarbejdende, så det ville nok kun være godt med en tur i skyerne:-)

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Der kan man snakke om at gøre en forskel! Kunne i hvert fald være sjovt at opsøge ham, og overraske ham – men det kunne det nu med alle. Roger og jeg har en svær beslutning foran os.

 • Jeg vil gerne nominere min dejlige iværksætter mand. Gennem de sidste 12,5 år har han haft startet op til flere virksomheder, og skaffet arbejdspladser i DK.

  Lige nu sidder han hjemme i førerbunkeren og arbejder med opstart af ny virksomhed. Ideen er super god – nu er det bare rugbrøds arbejdet der ligger foran ham, så konceptet kan begynde at tage form og give en indtægt.

  Jeg syntes han fortjener at vinde, fordi han trods svære tider/modgang og krise i Danmark, alligevel tror nok på sig selv og sit projekt, at han tør at sætte alt overstyr i jagten på at realisere sine drømme. Vi har været igennem både succes og fiasko gennem de sidste 12,5år, pantsat hus osv. Det kræver sin “mand” i Danmark at være fuldblods entreprenør. Der er INTET sikkerhedsnet til selvstændige, men han er kold og har altid troet på sig selv og sine ideer. Han fortsætter hvor mange giver op, og han lærer hele tiden undervejs. Han er lavet af et råstof der efter min mening ikke bliver nok værdsat i det danske samfund, og han har haft skabt mange arbejdspladser undervejs.

  Det er ikke alle familier der kan leve i den evige usikkerhed som man jo et eller andet sted gør som iværksætter. Vi ville ikke ønske at leve anderledes – han kan ikke andet, og jeg elsker ham for det. Han er kold, modig og sprængfyldt med gå-på mod og masser af gode ideer som han tør tage action på, og føre ud i livet.

  At kunne give ham en ballontur ville være helt fantastisk. Jeg ved han ville elske det, og så kan han få et velfortjent afbræk for sine mange lange arbejdsdage. Vi så nogle på vores bryllupsrejse i afrika, men han har aldrig prøvet det.

  Håber han vinder, for han fortjener det dæleme i mine øjne <3
  Mvh Rikke

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Super god nominering Rikke!

   Jeg er helt enig i at vi ikke værdsætter de iværksættere der virkelig tager risiko og går all in her i Danmark. Jeg har virkelig respekt for den type, som du beskriver din mand til at være. Altid hårdtarbejdende og med en kæmpe tro på at man kan skabe ting.

   Jeg har også respekt for dig, som trods alt støtter ham og vælger at leve med mere usikkerhed end godt er til tider. Jeg er sikker på at det ville være svært at gøre det han gør, uden en god, bedre halvdel, der støtter op – og endda nominerer ham til at vinde en ballon-tur!

   Tak for bidraget:-)

 • Mille Henriksen

  Hej Nikolaj.

  Super fedt initiativ.

  Jeg vil utrolig gerne nominere min far. Min far er ædru alkoholiker og har nu været det i snart 2 år. Hver evig eneste dag viser hans taknemmelighed overfor livet og overfor hans børn og familie, fordi han er lykkelig over det liv han har fået efter hans misbrug. MIn far går op til flere gange om ugen til AA møder og arbejder der ligeledes også frivilligt med at lave kaffe, gøre rent osv.

  Han bruger utrolig meget tid på at hjælpe og inspirere andre ved at tage på besøg på behandlingscentre og fortælle sin livshistorie. Jeg ved at netop hans historie har givet mange mennesker et mod og nyt syn på livet og ikke mindst troen på, at der findes en vej ud af misbruget – nogen gange har man bare brug for en hjælpende hånd, og den er han altid klar til at give.
  Jeg glemmer aldrig en aften hans telefon ringede og han gik ud for at tage den, og jeg efterfølgende spurgte hvem det var. Det var en bekendt, som tidligere havde taget fat i ham fordi hun stod magtesløs overfor hendes 16 årige’s søn’s misbrug hvorefter min far gav hende hans telefon nummer. Det viste sig så, at sønnen op til flere gange om ugen ringede til min far bare for at snakke. Snakke om alt hvad han havde lyst til at brug for. For det sidste min far tilbyder er en løftet pegefinger, men en hjælpende hånd og opmuntrende ord.

  Han er en kæmpe inspiration og forbillede, ikke kun for mig, men alle han møder på sin vej.

  Med venlig hilsen Mille.

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Ultrolig rørende historie Mille – Som nævnt pr. mail, tusind tak for bidraget! Det har været fantastisk at læse jeres bidrag. Jeg tror vi ender med en lodtrækning!

 • Anja Pellegrin

  Hej Nikolaj.

  Jeg vil gerne nominere 2 personer, som gør en usædvanlig indsats. Det drejer sig om de 2 fodboldtrænere Anders Hansen og Martin Eske. De træner ca. 13 – til tider uregerlige 6-7 årige drenge hver uge. Det er der mange der, gør – det ved jeg! Men disse 2 trænere er helt specielle – De ELSKER deres fodbolddrenge – og går aldrig af vejen for at lege, give krammere og i det hele taget tage sig af drengene, som de var deres egne drenge. Vilkårerne er ikke supernemme for dem – de har svært ved at trænge igennem i klubben og få de redskaber, de har behov for – om det så er noget så simpelt som en fløjte. Alligevel bliver de ved – og altid med supergodt humør. De har altid 100% fremmøde uanset vejr. De fortjener en tur i luftballonen for at lege sporten ind samtidig med at de stiller kærlige, men strenge krav til drengene både under træningen og til kampe, hvor det selvfølgelig er sjovest at vinde, men det vigtigste er at kæmpe – og gøre sit bedste. Sidst men ikke mindst, bruger de meget energi på at lære de små konkurrence-sultne drenge at behandle hinanden med respekt. Kæmpe ros til Anders og Martin – deres arbejde er en tur i luftballonen værdig.

  Mange hilsner
  Anja

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Også mange, mange tak for din nominering Anja. Elsker virkelig den slags historier!

 • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

  Tusind, tusind tak for alle de gode bidrag. Det har været en super god oplevelse at læse alle de gode historier.

  Jeg vender det med ballonskipper og vender tilbage en af dagene. Vi ender nok med en lodtrækning.

 • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

  Beklager forsinkelsen. Vi trækker lod i aften og offentliggør det her på siden!

 • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

  Hej alle,

  Vi valgte at trække lod, det er simpelthen fuldstændig umuligt at vælge en som fortjener det mere end de andre. Det er meget forskellige historier, men alle fortjener det virkelig.

  Tusind tak fordi I har ville nominere folk. Jeg sætter pris på det, og jeg er sikker på at de nominerede også har sat pris på det. Det ryger så mange karmapoint ind på jeres konto!

  Vi har trukket lod ved at skrive numre på sedler og så trække en tilfældig. Nummer 1 var første nominering fra toppen, og så nedefter. Vinderen blev Mille Henriksen, eller det vil sige hendes far. Læs den gode nominering herover.

  Jeg ville ønske jeg kunne give alle en stor overraskelse og fortælle dem at de gør en forskel. Tusind tak fordi I har været med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Relateret indhold

Få bogen BEDRE gratis...

Nikolajs projekter er nævnt i

JP DR Trendsonline Femina Computer world Tv2 Fri