Gratis online marketing kursus

Nikolaj Astrup Madsen 31. July, 2012 4 kommentarer

D. 15. august holder jeg et gratis (halv dags) kursus om online marketing i København. Der er kun plads til 9 personer, så hvis du vil have en plads, skal du være hurtigt ude.

Gratis online marketing kursus

Hvad får du ud af kurset?

På en halv dag gennemgår vi nogle kreative eksempler på hvordan man udnytte nettets muligheder. Du får nogle helt konkrete råd som du kan gå hjem og implementere med det samme. Fokus er på ting de fleste hurtigt kan implementere, som ikke koster kassen.

Hvem er målgruppen?

Målgruppen er mindre virksomheder som på den ene eller anden måde bruger nettet i deres markedsføring. Vi gennemgår konkrete tips som de fleste burde kunne bruge uafhængigt af branche og setup.

Hvem er jeg?

Jeg har arbejdet med nettet i forskellige projekter og ansættelser de sidste 7 år. Senest som Country Manager hos CoolStuff.dk, hvor der i min periode var en omsætningsvækst på lige knap 68%. Jeg bruger også min blog her til at skabe opmærksomhed omkring mine projekter, som da jeg samlede over 50.000 kr. ind til Kræftens Bekæmpelse via sociale medier på en uge.

Hvorfor?

Jeg laver kurset fordi jeg har lyst og fordi jeg tror det bliver sjovt. Derudover er min erfaring at giver man noget, kommer det på den ene eller anden måde tilbage. Måske kommer det til udtryk i netværk, forretning eller bare god karma. Uanset hvad er det velkomment:-)

Samtidig er det også en fin måde at fejre at jeg netop er gået fuldtid med mit lille firma Digitalt Hjerte.

Det praktiske

Kurset er i Kødbyen i København, i Sohos lækre kontorlokale “Vesterbronx” d. 15. august.
Vi starter kl. 9.00 og slutter omkring kl. 12.00.
Der er let morgenmad og let forplejning undervejs.
Det er fuldstændig gratis og uforpligtende
For at få en plads skal du sende mig en mail på hej@nikolajastrup.dk med et par linjer om dig og dit projekt. Så sammensætter jeg et hold senest den 10. august, og muligvis før.

Spørgsmål? Fyr løs i kommentarerne.

Kort om manden bag

Nikolaj Astrup Madsen
Tak fordi du læser med! Jeg er en ung iværksætter, løber og selvudnævnt forfatter. Her på siden skriver om jeg mine erfaringer og oplevelser på vej mod mine mål som iværksætter og i livet. Jeg er interesseret i hvordan mennesker bliver gladere og får mere ud af livet. Jeg har skrevet bogen BEDRE og driver til daglig rejseprojektet Refuga.

KOMMENTARER

 • Endnu en gang tager du et super initiativ Nikolaj! Super fedt at du laver sådan noget og forstår slet ikke du gør det gratis når der er lidt mad m.m. i det også.

  Igen super fedt og forsæt endelig med at lave sådan noget!

  /Rasmus

 • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

  Tak for en masse delinger – Kurset er nu fuldt booket. Jeg glæder mig til at se deltagerne og snakke online markedsføring.

 • Fik først en deling pr. mail her til morgen, ville meget gerne have deltaget. Håber på at kunne være heldig at få lov at komme med en anden gang. Virkelig flot initiativ Nikolaj!

  /Peter

 • Velkommen tilbage til blog verden. | Kenneth Koustrup

  […] var forleden dag til gratis online marketing kursus, hos Nikolaj Astrup Madsen, som tidligere har været hos blandt andet […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Relateret indhold

Få bogen BEDRE gratis...

Nikolajs projekter er nævnt i

JP DR Trendsonline Femina Computer world Tv2 Fri