Fortæl om dine mål

Nikolaj Astrup Madsen 23. August, 2012 4 kommentarer

Jeg tror på at fortælle om sine mål, som et effektivt værktøj til at nå dem.

At fortælle om sine mål har nogle åbenlyse fordele:

Fortæl om dine mål

Jeg praktiserer det selv ved at have mit Projekt 100, hvor jeg skriver om de mål jeg har sat mig. Forleden var jeg ude og flyve i luftballon – Noget som jeg altid har drømt om, men ikke turdet eller simpelthen fået til at ske. Havde jeg ikke skrevet offentligt om det, tvivler jeg på at jeg nogensinde var kommet op i den ballon.

At skrive om mine op- og nedture i kampen mod at blive professionel triatlet og iværksætter, har jeg fået kontakt til en masse spændende mennesker, og jeg bliver jævnligt kontaktet af mennesker som kan hjælpe mig mod et af mine mål i Projekt 100.

Inspiration fra Jamaica

Jeg blev inspireret til at tale højt, stolt og muligvis også meget om mine mål, efter at have læst bogen Guldminerne af Rasmus Ankersen.

I bogen kan man læse om Yohan Blake, som er en af verdens bedste sprintere. Han vandt sølv på 100 og 200 meter til OL i London. Som 18 årig trænede Yohan til de jamaicanske highschool-mesterskaber på et træningsanlæg på Jamaica. På en stor væg skrev han selv “Yohan 9,98 oh my god” – En påmindelse til alle omkring ham og ikke mindst ham selv om hans mål – At løbe 100 meter på 9,98 sekunder.

Jeg behøver vist ikke at skrive at Yohan mere end nåede sit mål!

Hvad er dit mål?

Mit mål med denne blogpost er først og fremmest at motivere og fortælle om de positive ting ved at melde klart ud om ens mål. Sekundært kunne jeg super, super godt tænke mig at høre om en masse andres menneskers mål.

Så derfor er det min forhåbning at du nu vil bruge et par linjer på at fortælle hvad dit mål er. 

Skriv eventuelt også lidt om hvorfor det er dit mål, og hvordan du motiveres til at nå det!

Kort om manden bag

Nikolaj Astrup Madsen
Tak fordi du læser med! Jeg er en ung iværksætter, løber og selvudnævnt forfatter. Her på siden skriver om jeg mine erfaringer og oplevelser på vej mod mine mål som iværksætter og i livet. Jeg er interesseret i hvordan mennesker bliver gladere og får mere ud af livet. Jeg har skrevet bogen BEDRE og driver til daglig rejseprojektet Refuga.

KOMMENTARER

 • Har kun 1 mål pt. som er at klare mig igennem HHX (på andet år nu), og så have opbygget min virksomhed så meget, at jeg kan leve af det når jeg går ud. Og det kan sagtens lade sig gøre, det skal bare lige det sidste til.

  Derudover syntes jeg en Camino tur som Jonas Donbæk tager ser spændende ud 😉

  Men det du gør er meget inspirerende for mig med dine 100 mål!

 • Merete

  Simpelthen en genial Blog du har dig her Nikolaj. Og dit projekt 100 inspirerer mig en del!

  Puha – Mine mål(?!) Der er maaaaange! Ved faktisk overhovedet ikke hvor jeg skal starte.. Det føles som 100 puslespil der er splittet i atomer og ligger i en kæmpemæssig og uoverskuelig bunke midt på gulvet. Må nok ærligt tilstå, at den bunke ikke just er tiltalende, at gå igang med – Det er ikke just fordi den flirter med min kampgejst 😛
  Men men men! Jeg ved, at ét af puslespillene viser en gældsfri fremtid! Et andet viser et billede af en tryg og kærlig lille familie.. På et 3. kan man se mig i et job jeg er glad for, at stå op til om morgenen. Og på et 4. kan man måske få forestillingen om en tryg og stabil fremtid for mig og min datter.. Der er rigeligt, at gå i gang med her og jeg har reelt overvejet, at lave mit eget lille projekt for rent faktisk, at gå igang med de mål der.. Skal nok gennemføre hvis først jeg starter – Det er ikke dér frk. Jensens motivation halter.. Det er simpelthen et spørgsmål om overblik og overskud i første omgang. 🙂

  Tak fordi jeg måtte dele en lille brøkdel af min historie.. Håber andre vil gøre det samme.

 • God blog! Jeg har mange mål. Her er tre:

  1) Finde et spændende arbejde, fire dage om ugen, i nærheden
  2) Begynde at løbe igen
  3) Invitere naboen på middag – ok, det har jeg allerede gjort 🙂 Glæder mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Relateret indhold

Få bogen BEDRE gratis...

Nikolajs projekter er nævnt i

JP DR Trendsonline Femina Computer world Tv2 Fri