En tosse i Øresund

En tosse i Øresund – 10km svømning (video)

Nikolaj Astrup Madsen 29. August, 2012 3 kommentarer

Lørdag d. 18 august havde jeg sat mig for at deltage i Amager Open Water, som er 10 km svømning. Jeg havde dog glemt at jeg skulle til en fødselsdag samtidig som stævnet startede. Hvad gør man så? Man står tidligt op og slæber en ven med i kano, og svømmer 10km om formiddagen. Jeg arbejder ikke så godt om morgenen, så jeg havde både glemt ørepropper, energidrik og vaseline til nakken. Ekspedienten i det nærmeste supermarked ved Amager Strand kiggede lidt da to unge mænd en lørdag morgen købte vat, nivea creme, cola og bananer.

Som man nok kan se på min svømning i nedenstående lille video, svømmede jeg noget konservativt. 3 timer og 20 minutter er lang tid at være i vand:-)

10 km svøm

Hvorfor svømme 10 km?

For to år siden kunne jeg ikke svømme, men i dag nyder jeg det (jeg er også ret overbevist om at jeg svømmer bedre end man lige kan se i videoen). At svømme 10 km er en af de ting som jeg tidligere har set som urealistisk, og derfor har det været mit ønske at gøre det. Dermed kan jeg også krydse mål #46 af i Projekt 100.

Man kan jo hvad man vil.

Herunder en lille video af 10 km svømning i Amager Strand og Øresund:

Kort om manden bag

Nikolaj Astrup Madsen
Tak fordi du læser med! Jeg er en ung iværksætter, løber og selvudnævnt forfatter. Her på siden skriver om jeg mine erfaringer og oplevelser på vej mod mine mål som iværksætter og i livet. Jeg er interesseret i hvordan mennesker bliver gladere og får mere ud af livet. Jeg har skrevet bogen BEDRE og driver til daglig rejseprojektet Refuga.

KOMMENTARER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Relateret indhold

Få bogen BEDRE gratis...

Nikolajs projekter er nævnt i

JP DR Trendsonline Femina Computer world Tv2 Fri