Drømmene for 2013 er på plads

Nikolaj Astrup Madsen 01. November, 2012 2 kommentarer

Mine sportslige planer er endelig på plads. Efter en del tanker, snak med træner Aleksandar osv., har jeg besluttet mig.

De stævner jeg har valgt tager udgangspunkt i at jeg er på jagt efter både oplevelser og i endnu højere grad resultater. Udover nedenstående kan der komme mindre stævner ind, som jeg planlægger løbende. Disse stævner er mine MÅL. Det er de få dage om året, hvor jeg håber at kunne lave et resultat jeg kan være stolt af og bygge videre på.

Mod skyerne 2013

I 2013 kører jeg:

14. april 2013
Laguna Lang Co Triathlon – Vietnam – 1,8km svøm, 62km cykling, 12km løb
Dette stævne er helt nyt, så svært at vurdere konkurrence osv. Min målsætning her er at vise at vinterens farttræning har givet pote og få en oplevelse som jeg havde til Beijing International Triathlon, hvor jeg får givet alt hvad der er at give.

18. maj 2013
Halvmarathon på den Kinesiske Mur
Jeg har allerede nu stort løbefokus og vil over vinteren arbejde meget, meget seriøst mod dette mål. Det er et lidt andet sportsligt mål, som jeg dog tager meget alvorligt. De fleste løber marathon på muren, men jeg tager den halve for at kunne fokusere på Ironman senere på året. Jeg har studeret denne halvmarathon meget, og det bliver et af årets helt store mål. Målsætningen er fuldstændig klar: Jeg skal på podiet. Jeg skal altså blive en af de 3 bedste af alle deltagere på halvmarathon-distancen.

Juni 2013
Halvironman
Hvilken har jeg endnu ikke besluttet mig for.

18. august 2013
Challenge Copenhagen – Fuld Ironman
De største sportslige oplevelser har jeg haft midt i København, midt i august, de sidste 3 år. To gange som publikum og i 2011 som deltager. Challenge Copenhagen er et fantastisk stævne, som jeg har besluttet mig for at køre igen. Jeg kender byen, jeg kender stævnet og jeg vil igen i 2013 forsøge at samle venner og familie til at bakke mig op – det betyder ufatteligt meget. Efter en frustrerende Ironman her i 2012 skal jeg bevise overfor mig selv at jeg kan knække denne distance. Min overordnede målsætning er at gøre et godt stævne, hvor jeg føler jeg har gjort alt jeg kan. Jeg tror jeg har hvad der skal til for at komme i top 50, så det vil jeg arbejde frem imod.

Netop kommet i mål til Challenge Copenhagen

November 2013
Ironman Florida
Sidst på året vil jeg køre endnu en Ironman, som højst sandsynligt bliver Ironman Florida. Jeg skal ud og have noget mere erfaring på distancen og blive mere tough ass – Og den bedste måde at gøre det på, er ved at køre Ironman stævner.
Min forhåbning er at jeg kan rykke formen et lille stykke fra Challenge Copenhagen, og tage dyrebare erfaringer med fra København til at lave et godt resultat i Florida.

Jeg glæder mig!

 

Kort om manden bag

Nikolaj Astrup Madsen
Tak fordi du læser med! Jeg er en ung iværksætter, løber og selvudnævnt forfatter. Her på siden skriver om jeg mine erfaringer og oplevelser på vej mod mine mål som iværksætter og i livet. Jeg er interesseret i hvordan mennesker bliver gladere og får mere ud af livet. Jeg har skrevet bogen BEDRE og driver til daglig rejseprojektet Refuga.

KOMMENTARER

 • Hej Nikolaj!

  Det ser ud som nogle rigtig spændende mål, på såvel oplevelser som resultater. Du får ihvertfald god grund til at træne seriøst på vejen dertil. Nu siger du endelig til, når du får brug for coaching…

  Bedste hilsner
  Kenneth

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

   Hej Kenneth,

   Tusind tak for din kommentar. Ja, jeg glæder mig også. Der skal arbejdes hårdt, men motivationen er i top.
   Vi skal helt klart snakke sammen, når vi nærmer os og målsætninger bliver endnu mere konkrete.

   Nikolaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Relateret indhold

Få bogen BEDRE gratis...

Nikolajs projekter er nævnt i

JP DR Trendsonline Femina Computer world Tv2 Fri