Disse stævner kører jeg i 2012

Nikolaj Astrup Madsen 07. March, 2012 0 kommentarer

I december var jeg så heldig at få en startplads til Challenge Roth, som er sæsonens overordnede mål. Al træning før 8/7 og alle stævnerne op til er led i forberedelserne til Roth.

Efter jeg havde sikret mig pladsen i Roth har jeg forsøgt at stykke en løbskalender sammen. Flere tanker har været indover, og jeg har besluttet mig for at køre en del stævner i udlandet, for det handler ikke kun om at blive hurtig. Det handler også om oplevelser.

Min løbskalender som den ser ud lige nu:

1. april – Islev duathlon. 5km løb – 25km cykling – 5 km løb
15. april – Ican Marbella – Halv Ironman i sydspanien
27. maj – Challenge Barcelona Half – Halv Ironman
8. juli – Challenge Roth – Europas mest legendariske fulde Ironman
30. september – Challenge Barcelona – Fuld Ironman

4 udlandsrejser med tri-cyklen er selvfølgelig dyrt, men det er trods alt stævnerne man træner for. Efter kun at have kørt to triathlonstævner i mit første år, og ikke kørt noget siden midten af august 2011, har jeg en kæmpe sult efter at få så meget ud af sæsonen som overhovedet muligt.

De to halve og de to fulde ironman er købt og betalt. Selvfølgelig uden afbestillingsforsikring.

Jeg håber vi ses derude!

Kort om manden bag

Nikolaj Astrup Madsen
Tak fordi du læser med! Jeg er en ung iværksætter, løber og selvudnævnt forfatter. Her på siden skriver om jeg mine erfaringer og oplevelser på vej mod mine mål som iværksætter og i livet. Jeg er interesseret i hvordan mennesker bliver gladere og får mere ud af livet. Jeg har skrevet bogen BEDRE og driver til daglig rejseprojektet Refuga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Relateret indhold

Få bogen BEDRE gratis...

Nikolajs projekter er nævnt i

JP DR Trendsonline Femina Computer world Tv2 Fri