Det handler om resultater

Nikolaj Astrup Madsen 03. March, 2012 0 kommentarer

I dag har været en oplevelses- og lærerig dag på sportsfronten. Udover et par gode træningssæt selv, har jeg fulgt Rasmus Henning i Abu Dhabi og Aleksandar Markovic på Gran Canaria.

Rasmus Henning vandt med et afsluttende monsterløb, 20km på 1.06. Aleksandar blev nummer 5 på 96km løb tværs over Gran Canaria(og lige op over et bjerg). Forskellige resultater, men virkelig bemærkelsesværdige resultater begge to.

vanvidsresultat

Rasmus Henning har efter sejren været ude og fortælle at den betyder ekstra meget, da han var bange for at han var over the hill efter et lunkent 2011. Med sejren melder han sig virkelig tilbage i den absolutte top af professionelle triatleter.

Begge resultater har fået mig til at tænke mere over resultater. Træningen skal lære dig en masse, og du skal nyde den. Men de resultater du kan præstere baseret på din træning definerer dig.

Jeg er blevet endnu mere motiveret mod at arbejde frem mod resultater, som er udover at gennemføre. Jeg ved at hvis jeg arbejder hårdt, smart, målrettet og tålmodigt mod mine mål, så kan jeg blive bedre end de fleste tror.

Vi er først lige startet.

Kort om manden bag

Nikolaj Astrup Madsen
Tak fordi du læser med! Jeg er en ung iværksætter, løber og selvudnævnt forfatter. Her på siden skriver om jeg mine erfaringer og oplevelser på vej mod mine mål som iværksætter og i livet. Jeg er interesseret i hvordan mennesker bliver gladere og får mere ud af livet. Jeg har skrevet bogen BEDRE og driver til daglig rejseprojektet Refuga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Relateret indhold

Få bogen BEDRE gratis...

Nikolajs projekter er nævnt i

JP DR Trendsonline Femina Computer world Tv2 Fri