Challenge Roth aftermath + billeder

Nikolaj Astrup Madsen 17. July, 2012 0 kommentarer

Challenge Roth 8. juli var ikke den succes jeg havde håbet på. Jeg endte med en tid på 10 timer og 12 minutter, efter at havde ødelagt det for mig selv på cyklen. Tiden er 44 minutter bedre end min første Ironman sidste år, men over 40 minutter langsommere end håbet.

Som man måske vil kunne se på sidste billede herunder, var jeg ret skuffet lige efter. Skuffelsen har lagt sig, og jeg har set lidt på hvad der gik galt og hvad jeg lærte:

We are just getting started!

Kort om manden bag

Nikolaj Astrup Madsen
Tak fordi du læser med! Jeg er en ung iværksætter, løber og selvudnævnt forfatter. Her på siden skriver om jeg mine erfaringer og oplevelser på vej mod mine mål som iværksætter og i livet. Jeg er interesseret i hvordan mennesker bliver gladere og får mere ud af livet. Jeg har skrevet bogen BEDRE og driver til daglig rejseprojektet Refuga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Relateret indhold

Få bogen BEDRE gratis...

Nikolajs projekter er nævnt i

JP DR Trendsonline Femina Computer world Tv2 Fri