Jeg glæder mig til Challenge Roth 2012

Nikolaj Astrup Madsen 10. December, 2011 4 kommentarer

D. 8. juli 2012 står jeg på startstregen til Challenge Roth. Den lengendariske ironman i Sydtyskland, hvor der i 2011 blev sat verdensrekord for både kvinder og mænd.

Jeg forsøgte i sommers at få startplads til stævnet, men det udsolgte med det samme. D. 6. december blev der sat 200 startpladser til salg præcis kl. 12.00. Jeg får svært ved at toppe den sportslige præstation det var at tilmelde mig. De 200 pladser udsolgte på 4-5 min, så pulsen var høj til jeg fik bekræftelsen.

Challenge Roth 2012

Tilskuerne til Challenge Roth skulle være fantastiske, og der skulle være nok af dem. Jeg glæder mig til at køre over den her bakke med så ekstremt mange mennesker.

Hvor Challenge Copenhagen 2011 handlede om at gennemføre og snuse til det, er det helt anderledes med ambitionerne for 2012.

Jeg vil skabe et godt resultat, jeg er motiveret for det og jeg tror på at jeg kan.

I år var der 2456 mænd med. For at køre i top 100 skulle man have en tid på 9 timer og 20 minutter. Mange vil nok vurdere det til at være urealitisk for mig, men det er mit mål. Og jeg når det.

Jeg vil skrive en del her på bloggen om vejen der til, så jeg bliver holdt op på mine løfter til mig selv!

Kort om manden bag

Nikolaj Astrup Madsen
Tak fordi du læser med! Jeg er en ung iværksætter, løber og selvudnævnt forfatter. Her på siden skriver om jeg mine erfaringer og oplevelser på vej mod mine mål som iværksætter og i livet. Jeg er interesseret i hvordan mennesker bliver gladere og får mere ud af livet. Jeg har skrevet bogen BEDRE og driver til daglig rejseprojektet Refuga.

KOMMENTARER

  • […] Jeg vil gerne forbedre min fart og mit løb generelt, da jeg tror at jeg kan blive en mere end habil løber i Ironman-stævner. […]

  • Top 100 lyder som et meget ambitiøst mål, men jeg tror sgu’ på dig! Glæder mig til at høre mere om dine forberedelser.

  • Nikolaj Astrup Madsen Nikolaj Astrup Madsen

    Hej Christian,

    Tak for din kommentar! Top 100 er ultra ambitiøst, og det ville være et fantastisk resultat for mig. Jeg skal i hvert fald gøre alt jeg kan for at være klar på dagen. Glæder mig til at skrive om det hele her på siden! Tak fordi du læser med.

  • […] Min løsning er helt simpel. Når jeg mærker de helt spæde signaler fra kroppen, som fx at jeg føler mig træt og uoplagt, øm i lænden, tung i hovedet og lignende, så bakker jeg med det samme af. Det betyder som regel at tage en halv eller hel dag som på ovenstående billede: The, kaffe, chokolade, sund mad, en dyne og en video om Ironman Hawaii. Det er netop hvad der er sket for mig i dag, hvor jeg det meste af dagen har ligget under dynen på sofaen og drømt mig til Challenge Roth 2012! […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Relateret indhold

Få bogen BEDRE gratis...

Nikolajs projekter er nævnt i

JP DR Trendsonline Femina Computer world Tv2 Fri